Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 12 ianuarie 2018. Berbecii se liniștesc

Citește sfatul zilei de 12 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 12 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Te liniștești astăzi după ce afli câteva lucruri esențiale pentru parcursul tău profesional. Folosește-te de informațiile pe care le primești azi. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Cele mai multe tensiuni vor veni de la locul de muncă. Mediul în care lucrezi nu va fi foarte prietenos astăzi. Ai grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Aștepți un soi de confirmare ori chiar o aprobare care ține de natura legală. Trebuie să îți dai tot interesul pentru ceea ce știi să faci, pentru ceea ce știi că te pasionează. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC – Ziua se anunță destul de tare. Iei parte la discuții care nu te încântă, la tot felul de situații limită. Unele dintre ele se pot transforma în conflicte serioase. Ai grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU – Te afli la răscruce de drumuri și nu știi ce trebuie să alegi pentru liniștea ta sufletească. Ai nevoie de mai multă maturitate, de mai multă prezență scenică. Numărul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Surprize de ordin sentimental pentru această zodie. Horoscop 12 ianuarie 2018

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Horoscopul țigănesc actualizat pentru primele 3 luni din an. Fecioarele dau lovitura!

Previziuni karmice 8 – 14 ianuarie 2018. Se clarifică anumite chestiuni legate de viața de cuplu

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

FECIOARĂ – Iubirea e uneori va un joc între adolescenți. Trebuie să fii conștient de la bun început că într-o relație vor fi și bune, și rele. Trebuie să faci tot posibilul să înțelegi lucrurile din ambele părți. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ – Ești în centrul atenției și asta te indispune puțin. Dacă nu vrei să se vorbească despre tine, nu vorbi nici tu despre ceilalți. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Cele mai bune soluții se pot naște tocmai din conflicte. Nu lua totul în nume de rău. Trebuie să privești lucrurile din perspectiva unui om matur. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – Parcă toate merg ca pe roate și nu știi de ce te mai tot plângi. Fă eforturile necesare pentru a depăși această perioadă complicată. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN – Cine să te înțeleagă mai bine dacă nu familia ta? Stai alături de cei dragi, alături de oamenii care ți-au demonstrat mereu că îți sunt aproape. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – Ai nevoie de cineva care să îți stea alături, de cineva care să fie acolo când ți-e rău, dar și când ți-e bine. Poate că acea persoană este mai aproape decât crezi. Numai de tine depinde în cine îți pui încrederea și ce așteptări ai de la viață. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI – Nu te lăsa păcălit de atmosfera jovială în care nimerești. Unele adevăruri dureroase se spun în glumă. Ai grijă ce faci, în fața cui te deschizi. Numărul norocos al zilei: 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top