Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 13 decembrie 2017. Fecioarele, într-o stare complicată emoțional

Citește sfatul zilei de 13 decembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 13 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – De la o vreme te preocupă foarte mult stilul de viață, pentru că vrei să îl schimbi. Este cazul să fii foarte atent și să te documentezi cu atenție înainte de a urma o dietă drastică. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Nu privi punctul evoluției în care te afli ca un capăt de drum. Este momentul să vezi lumea în ansamblul ei, să îți dai seama că totul se poate perfecționa. Niciodată nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Azi te simți liber să faci ce vrei și asta e tot ce contează. Reușești în sfârșit să fii independent în adevăratul sens al cuvântului. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – Există o miză destul de mare la joc, așa că nu te culca pe o ureche tocmai acum când mai e atât de puțin până la finalul proiectului. Numărul norocos al zilei: 13.

LEU – Ai grijă cu cine vorbești astăzi despre problemele tale emoționale. Nu toată lumea e dispusă să te și înțeleagă așa cum îți dorești. Numărul norocos al zilei: 10.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

FECIOARĂ – Lucrurile se complică din punct de vedere emoțional și asta te debusolează. Cheia rezolvării tuturor problemelor este chiar la tine. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ – O veste proastă îți cam strică planurile astăzi. Ar fi bine să privești lucrurile cu mai multă maturitate. Numărul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Top 5 zodii care se îmbogățesc ușor. Trag toți banii la ele!

SCORPION – Ești în fața unui drum nou. Lucrurile pot evolua foarte frumos dacă ești atent la cei din jur. Nu uita că nimic nu se poate obține de unul singur și că munca în echipă este foarte importantă pentru a avea rezultate. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR – Azi nu mai vrei să te implici deloc în problemele celorlalți. Ar trebui să faci tot posibilul să nu te lași afectat. Ai toată încrederea că lucrurile se vor rezolva. Depinde cum le abordezi. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN – Încă te simți atașat de anumite persoane din trecut. Este cazul să vorbești cu ele, cu cele care sunt aproape de tine. Nu lăsa trecutul să îți schimbe prezentul, să îți perturbe viziunea. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR – Joci un rol major în problema pe care trebuie să o rezolvi. Nu pentru că ți-ai dorit să fii în toată această nebunie, ci pentru că te-ai trezit brusc implicat. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI – Adu-ți aminte de copilașul din tine. Trebuie să privești viața cu inocență, cu încredere, cu seninătate așa cum tu știi foarte bine să o faci. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top