Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 13 ianuarie 2018. Racii devin ecologiști

Citește sfatul zilei de 13 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt schimbările ce vin în viața ta.

Sfatul zilei de 13 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Azi, în zi de sâmbătă, realizezi că nu prea știi să te organizezi, că nu îți ies lucrurile cum ți le imaginai. Poate că este timpul să schimbi de tot tactica. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Ești pus în încurcătură de niște persoane la care nu te așteptai. E timpul să rupi legăturile toxice, să mergi mai departe, să spargi oarecum gheața. Nu mai sta posomorât toată ziua. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Începe să construiești cu mâinile tale lucrurile la care visezi. Nu mai aștepta mură în gură. Nu totul vine din senin, din neant. Lucrurile durabile se construiesc în timp. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – Descoperi ecologistul din tine și asta te încântă foarte tare. Devii ușor obsedat de curățenie, dar asta este de bine dacă vrei să trăiești într-un mediu curat și respirabil. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU – Dacă observi că rezolvarea problemei cu care te confrunți nu îți mai aduce nimic bun, poate că este cazul să o lași baltă, să îți faci alte priorități. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Nu te ocupa de sarcinile pe care le consideri obligatorii. Azi e o zi în care nu o să îți iasă toate lucrurile, așa că e mai bine să dedici ziua odihnei. Numărul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intră în Vărsător – care sunt efectele

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscopul țigănesc actualizat pentru primele 3 luni din an. Fecioarele dau lovitura!

BALANȚĂ – Nu te încăpățâna să iei taurul de coarne atunci când nu trebuie. E bine să fii în continuare rezervat, să analizezi situația din perspectiva intereselor tale. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION – Implică-te mai multe în cauzele în care crezi, dacă îți dorești cu adevărat să schimbi lumea. Nu mai aștepta ca oamenii din jur să facă totul în locul tău sau pentru tine. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR – Dacă nu-ți place ce primești, dacă nu-ți place felul în care ești tratat, poate că este cazul să faci niște schimbări serioase în viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN – Primești o veste care te lovește în moalele capului. Nici nu ai habar cum să reacționezi la absurditățile despre care afli că s-au spus despre tine. Poate că este cazul să te impui. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Exprimă-ți dorințele cu propriile tale vorbe înainte de orice. Trebuie să îți verbalizezi marile speranțe, nu doar nemulțumirile. Fă-ți un plan serios pentru a-ți atinge țelul. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI – Nu te aștepta ca toată lumea să se poarte exemplar cu tine. Observi că unele chestiuni sunt făcute cu răutate, așa că nu te mira dacă cineva va ridica tonul sau va pune la îndoială ce zici. Numărul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top