Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 24 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care vor avea surprize marți.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 14 octombrie 2017. Acordă-ți mai multă atenție!

Sfatul zilei 14 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Recomandări de folos pentru zodii. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Continuă să fii tu în fiecare zi! Fii atent la ceea ce îți dorești și păstrează integritatea și concentrarea. Reține: un profesionist greșește extrem de rara. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Știi zicala „lauda de sine nu miroase a bine”? Atunci lasă-i pe alții să aprecieze ceea ce faci și nu forța nota doar pentru a ieși în evidență. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Păstrează-ți calmul și fii mai ordonat! Exprimă-ți cu încredere părerile, fără să ții cont de sentimente. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu grăbi lucrurile, pentru că nu vei ajunge mai repede la rezultate! Din contră, poți greși! Încearcă să ai mai multă încredere în forțele tale! Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii consecventă și ține-te de promisiuni! Este cel mai urât să te joci cu speranțele oamenilor! Respectă cuvântul dat! Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fii mai răbdător cu tine și cei din jurul tău! Nu te forța să pari ceea ce nu ești. Oamenii cu care intri în contact vor aprecia naturalețea ta. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Fii cumpătat! Încearcă să păstrezi un echilibru între dorință și modul de acțiune. Ieși în natură, plimbă-te și relaxează-te. Ai nevoie de asta! Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Încearcă să-ți faci loc în programul tău și pentru apropiați. Petrece mai mult timp cu ei și lasă deoparte activitățile obositoare. Numărul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Alege activități care să încarce bateriile. Vizionează filme, ieși la masă cu prietenii. Ocupă-te mai mult de tine. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fii bine organizat și perseverent! Lucrurile vor funcționa în natura lor, tu doar le dirijezi în acest fel. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ascultă-ți intuiția! Nu te va înșela niciodată. Fii calm, blând cu oamenii și imparțial. Evită să-ți mai dai cu părerea despre alte persoane. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Primele cărămizi sunt extrem de importante! Așa e și cu etapele unei noi activități, afaceri sau relații. Fii atent la micile detalii, ele fac diferența. Numărul norocos al zilei: 11.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top