Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 15 ianuarie 2018. Săptămâna începe cu multe obstacole pentru Balanțe

Citește sfatul zilei de 15 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 15 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Lasă toate problemele celorlalți la ei și nu te mai încărca inutil. Ai suficiente lucruri de rezolvat, iar de acum trebuie să îți organizezi timpul doar pentru tine. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR – Iubirea e sentimentul care îți face sufletul să vibreze în vâltoarea certurilor și a răutăților din jurul tău. Ține de partenerul de viață pentru că doar el îți poate oferi liniște în aceste momente. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intră în Vărsător – care sunt efectele

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

GEMENI – Te gândești la soluții extreme, la decizii pe care să le iei o dată pentru totdeauna. Poate că este timpul să realizezi unde ai greșit și cât rău ai putut să produci celor din jur. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC – Ai tot mai multă încredere în persoanele necunoscute asta pentru că oamenii de lângă tine ți-au demonstrat că parșivitatea nu are limite. Fixează-ți prioritățile și luptă pentru interesele tale. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU – E cazul să fii mai vocal azi, altfel toată lumea te va călca pe coadă. Amintește-ți că lucrurile bune vin atunci când trebuie, deci nu forța mâna destinului. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ – Nu mai lăsa loc de interpretări și spune ceea ce te deranjează cu orice risc. Asumă-ți riscul de a primi eticheta de oaie neagră, cu condiția să dormi împăcat că nu ai ascuns nimic. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ – Ți se pun obstacole în cale exact de la persoanele la care nu te așteptai. Nu te așteptai pentru că sunt parte din familia ta. Nu ai ce să faci, rudele nu ți le poți alege. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION – Azi ești foarte vehement în privința relației tale de iubire, de fapt în privința anumitor proiecte comune pe care tu le vezi altfel. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR – Răsuflă ușurat pentru că tot ce a fost mai rău abia a trecut. Urmează o perioadă mai liniștită în viața ta, de care trebuie să profiți la maximum! Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN – Nu renunța la visele tale doar pentru că oamenii pun mereu răul în față. Dacă ești realist, o să îl pui și tu înainte tocmai pentru ca satisfacția reușitei să fie mai mare. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR – Irascibilitatea ta face victime colaterale. Poate că este cazul să recunoști anumite lucruri pe care le-ai spus pe la colțuri, anumite răutăți pe care acum nu ai cum să le repari. Timpul va decide în această privință. Numărul norocos al zilei: 16.

PEȘTI – Săgețile care vin din toate părțile nu te mai miră deloc. Te trezești cu tot felul de vorbe care ți se pun în gură și a început să te cam lase rece tot acest circ în care ai fost implicat crezând că faci un bine. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top