Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 15 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 15 octombrie 2017. Zi benefică pentru mai multe zodii

Sfatul zilei 15 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte, pentru situații neașteptate. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Exprimă-te liber exact aşa cum simți tu. Nu căuta să fii în alt mod, pentru că vei avea de câştigat mai mult dacă îți urmezi inima. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii aproape de persoanele dragi și petreceți mai mult timp împreună Cere sfatul apropiaților și ai încredere în opiniile acestora, nici nu știi de unde poate apărea ajutorul de care ai nevoie. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Folosește-te de energia de azi pentru a te ocupa de activități noi și interesante. Începe ceea ce îți doreai demult și nu ai găsit curajul să o faci. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Atunci când simți nevoia cere sfatul celor din jur. Vei fi și tu surprins câte lucruri bune poți învăța și câte poți realiza dacă înveți să comunici. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Acceptă opiniile diferite, nu lăsa ambiția să te controleze. Nu vei da niciun randament pe niciun plan și te alegi și cu dușmani. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fă în așa fel încât să te înțelegi bine cu toată lumea. Este momentul în care prietenii te pot ajuta în mod semnificativ, chiar dacă nu-ți dai seama pe moment. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Fii răbdător și atent la detalii! Cel mai bun sfat pentru această zi este să nu renunți la visele tale indiferent de obstacole. Luptă și vei reuși! Număru norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Petrece timpul în compania oamenilor de la care ai ce învăța! Nu sta într-un grup, care te face să-ți pierzi calitățile. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Uită-te cu atenţie la tine însuţi şi vezi unde te afli. Fă-ţi un inventar al tău, cu bani, loc de muncă, familie și sănătate la un loc. Dacă e ceva în minus, luptă să redobândești! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Ai încredere în forțele tale! Dacă simți că lucrurile nu mai sunt așezate, ia o foaie de hârtie și organizează-ți gândurile. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu face pași imortanți cu parteneri dubioși, fie că e vorba de relații profesionale sau amoroase. Nu complica lucrurile, pentru că e dificil să le repari. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Este o zi perfectă în care să te ocupi de tine. Plimbă-te, relaxează-te, încearcă lucruri noi. Aadar nu-ți face planuri pentru această zi! Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top