Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 16 martie 2018. Vărsătorii luptă pentru adevărul lor

Citește sfatul zilei de 16 martie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Vărsătorii luptă pentru ce este al lor.

Sfatul zilei de 16 martie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ieși din joc și urmărește-l de la distanță. Abia în acel moment vei realiza cum trebuie să îți faci strategia. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Dacă te simțeai blocat într-un cerc vicios, azi ai ocazia să ieși din el. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Trebuie să stai și să pui cap la cap niște situații pe care nu aveai cum să le intuiești de la bun început. Viața e plină de surprize! Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Nu ești în apele tale azi și ar fi indicat să rezolvi lucrurile cu multă calmitate, chiar dacă ești un sac de nervi. Numărul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Horoscop 16 martie 2018. Ce zodie pierde bani mâine

LEU: Un anumit plan pare să fi ajuns la final, dar nu te relaxa! Azi începi o nouă rundă dificilă la locul tău de muncă. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ: Ai grijă cum te folosești de talentul tău pentru că poți să te lovești de critici absurde. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Optimismul cu care pornești azi este benefic. Nu te lăsa influențat de opiniile celor care nu te cunosc. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Nu trebuie să spui tuturor cât de mult te afectează anumite lucruri pe care le știi despre oamenii tăi dragi. Ține-le pentru tine. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Primești vești de peste mări și țări pe care trebuie să le pui bine cap la cap. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Te simți dat la o parte pe nedrept și vrei să faci o schimbare în acest sens. Nu te mai baza pe toată lumea. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Luptă pentru adevărul tău oricât de greu ți s-ar părea și oricât de mult ai crede că nu vei învinge. Numărul norocos al zilei: 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top