Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 17 decembrie 2017. Capricornii au ajuns la capătul răbdării

Citește sfatul zilei de 17 decembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 17 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Se reaprinde un conflict mai vechi și nu știi cum să faci situației noi în care viața te pune. Ai nevoie de puțină maturitate, de rațiune, de o nouă abordare a vieții. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Ideile tale pot fi acceptate de cine nu îți imaginai. Exprimă-le cu încredere și ai să vezi cum toate lucrurile se vor schimba în bine. Numărul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Horoscopul evreiesc pentru anul 2018. Previziunile astrologilor din Israel

Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste ONLINE in 2018

Cele mai norocoase zodii în decembrie 2017 – TOPUL nativilor care dau LOVITURA

GEMENI – Nu te crampona de obstacolele minore care îți apar în cale astăzi. Ai nevoie de puțină determinare să mergi mai departe, să realizezi lucrurile ca la carte, să faci tot ce îți stă în putere pentru a-ți reveni. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Te simți atât de bine azi încât îți vine să dai o petrecere. Poate că este cazul să faci ceva în acest sens și să nu rămâi doar cu dorința. Numărul norocos al zilei: 7.

LEU – Te întâlnești cu o persoană care îți e datoare cu anumite lucruri. Nu este momentul potrivit să pornești un război verbal acum, dar îi poți reaminti anumite chestiuni. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ – Nu pune la suflet toate sfaturile sau remarcile. Uneori oamenii vor să facă rău pentru că nu știu să facă un bine. Nu te lua după ceilalți. Fii în continuare tu, așa cum ești. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ – Te bucuri de timpul liber de azi într-un mod calitativ. Citește, răsfață-te, amintește-ți că meriți să mai petreci timp și cu tine, pentru tine. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION – În inima ta a răsărit o speranță nouă. Aveai nevoie de această stare de visare mobilizatoare, de acest zâmbet inocent de copil. Lasă orice încruntare la o parte și fii din nou un visător. Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR – Ziua te poartă prin mai multe locuri. Ai nevoie de organizare serioasă azi dacă vrei să împaci și capra, li varza. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN – Orice acțiune îndrăzneață poate avea efectele ei negative. Ai ajuns la capătul răbdării și chiar ai început să realizezi că trebuie să faci ceva pentru a-ți atinge țelurile. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR – Mintea e motorul care pune totul în mișcare. Folosește-ți creierul și pune-te serios pe treabă. Azi, mai mult ca niciodată, trebuie să dovedești o serie de lucruri. Să ți le demonstrezi în primul rând ție, apoi celorlalți. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI – Nimic nu e veșnic, așa că nu îți mai face speranțe inutile dacă știi deja care e finalitatea anumitor povești. Joci un rol important în viața unui prieten azi. Fii sincer și adu-l cu picioarele pe pământ. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top