Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 17 ianuarie 2018. O zi plină de controverse pentru Raci

Citește sfatul zilei de 17 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 17 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Nu te juca cu banii de care dispui. E posibil să te trezești fără resurse financiare exact când nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Nu ești tocmai în apele tale și acest lucru începe să se vadă din ce în ce mai tare. Poate că este cazul să depui mai multe eforturi pentru a fi înțeles. Ai grijă ce spui. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI: Primești un stimulent din partea unei persoane apropiate. Ai parte de multe surprize în următoarea perioadă, iar unele dintre aceste surprize le primești de azi. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: E o zi plină de controverse din punct de vedere profesional. Nu ai idee de ce să te apuci prima oară, nu știi dacă e bine să apeși pedala de accelerație acum sau mai trebuie să aștepți nițel. Numărul norocos al zilei: 4.

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 15-21 ianuarie 2018. De cine trebuie să te ferești, în funcție de zodie

Previziuni karmice 15-21 ianuarie 2018. Haosul continuă, dar este atenuat de mișcările venusiene

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

LEU: Te-ai opus în trecut unei schimbări care îți putea face viața mai frumoasă, însă acum e prea târziu să mai poți face ceva. Poate că este cazul să te gândești la o reorientare profesională. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Privești la cei din jur cu un soi de teamă. Nu prea înțelegi cum funcționează ziua de azi și asta te nemulțumește. Poate că ăsta e momentul în care trebuie să taci. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ: Starea ta psihică nu e tocmai bună din cauza anumitor neînțelegeri pe care le ai cu colegii de muncă. Lasă de la tine și pregătește-te de momente frumoase, căci ele vor veni. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Iubirea e sursa ta de emoții și trebuie să nu renunți la acest sentiment frumos oricât de mult ai vrea ca uneori să abandonezi. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Mare atenție la tonul pe care îl folosești în discuțiile cu partenerul de viață. Riști să pari omul rău în relație și poate că nu asta e ceea ce vrei, de fapt. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Depui multe eforturi în continuare. Ai parte de momente spectaculoase, însă trebuie să înveți să le gestionezi cu maximă atenție. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Felul în care unele persoane își exercită autoritatea asupra ta te dă peste cap. Trebuie să mergi mai departe, să faci eforturi să înțelegi cum funcționează lumea aceasta dură în care te învârți. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Nu insista să duci războaie cu persoane care nu sunt sincere din start. Mai bine concentrează-te pe ceea ce ai tu de făcut, pe lucrurile frumoase din viața ta și vei vedea cum nu vei mai simți nevoia să faci dreptate. Timpul le rezolvă pe toate. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top