Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 18 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte, pentru situații în care nu știu ce să facă.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 18 octombrie 2017. Ascultă-ți intuiția!

Sfatul zilei 18 octombrie 2017. Sfaturi utile și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Canalizează-ţi energia şi atenția într-un domeniu şi o activitate din care să ai de câştigat. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR
Rămâi atent la ceea ce faci în prezent, nu este cazul să te preocupi de ceea ce ai fi putut face la un anumit moment. Fii calm şi acţionează ferm! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Este zi bună pentru trasarea direcţiilor de urmat pe viitor. Exprimă-te aşa cum simţi. Fii sincer și ține-te de promisiuni! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Lucrurile merg mai bine atunci când ai un sprijin. La muncă sarcinile sunt îndeplinite la timp dacă ai colegii alături. Caută să te faci plăcut aşa cum eşti! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU
Ascultă de glasul intuiţiei şi nu te lăsa influenţat de gura lumii. Renunță să mai faci lucruri doar pentru a lăsa o anumită impresie în jur. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Finalizează treburi mai vechi ce nu mai suportă amânare. Nu lăsa lucruri neterminate. Ajută atunci când cineva are nevoie, iar tu poți să-i fii alături! Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Nu exagera pentru a ieși în evidență! Fă-te vizibil prin fapte mărețe, acte de caritate și bunătate. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Bazează-te pe voinţă în ceea ce alegi să faci. Ai răbdare cu tine şi cu cei din jur. Acţionează încet, dar hotărât! Numărul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Alege activităţi cărora ştii că le poți face faţă şi care te pun în valoare aşa cum eşti. nu te mai lăsa influențat de cei din jur! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Încearcă să impresionezi oameni prin exemplul personal! Fii tu bun, că de răutate este sătulă toată lumea! Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ascultă-ţi intuiţia şi acţionează ferm, calculat şi sistematic în orice direcţie ţi-ai propus. Fii categoric şi nu da înapoi la mijlocul drumului, pot apărea provocări suplimentare. Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Puneţi ordine în gânduri şi în idei, planifică-ţi cu atenţie activităţile pentru perioada următoare pentru a putea beneficia de rezultate pozitive. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top