Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 18 septembrie 2017. Sfaturi pentru toți nativii care se confruntă cu unele situații și nu știu cum să le depășească.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 18 septembrie 2017. Emoții mari pentru Vărsător

Nativii în zodia Vărsător au mari emoții în această zi. Fie că este vorba de o sarcină de serviciu, fie ca se vor întâlni cu o persoană dragă, emoțiile vor atinge cote maxime. Vezi ce se întâmplă cu ei și care sunt previziunile pentru zodia ta în sfatul zilei de 18 septembrie 2017.

ZODIA ZILEI: VĂRSĂTOR

Te-ai pregătit intens pentru a-ți prezenta proiectul sau pentru o întâlnire la care ai visat de ceva timp, nu te lăsa compleșit de emoții. În acest caz, emoțiile trebuie să fie constructive și să arăți tot ce ai mai bun. Numarul norocos: 15.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Mihai Voropchievici 18-24 septembrie 2017

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Este un moment important pentru cariera ta, de aceea nu te pripi cu afirmațiile și gândește de doua ori înainte de a spune ceva. Toată lumea este cu ochii pe tine și trebuie să ai mare grijă. Numărul norocos al zilei:9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pentru prima dată după mult timp, nu ai grija banilor. De aceea, însearcă să-i folosești pentru a te relaxa sau poți cumpăra un cadou pentru persoana iubită, pe care ai neglijat-o în ultimul timp. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Implică-te, trage cât poți de tare, pentru că este momentul tău. Firma în care lucrezi are nevoie de oameni buni, de aceea profită și fă-te remarcat. Numărul norocos al zilei:2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ceea ce ar trebui să fie o conversație normală se poate transforma foarte ușor în dezbateri aprinse. Încearcă să accepți și părerea celor din jur, nu tot ceea ce gândești tu poate fi adevărat. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Înarmează-te cu răbdare și fii pregătit pentru schimbarea planurilor. Nu tot ceea ce visezi și îți dorești se poate întâmpla. Însă nu te lăsa doborât și nu te enerva când lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus. Numărul norocos al zilei:5.

Citeste continuarea în pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top