Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 19 decembrie 2017. Racii sunt puși pe drumuri

Citește sfatul zilei de 19 decembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 19 decembrie 2017 pentru zodia ta:

BERBEC – Visai la un nou început și uite că acum trăiești momentul mult visat. De azi înainte trebuie să muncești mai mult, să te spetești mai mult pentru lucrurile pe care altă dată le obțineai cu ușurință. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR – Ține-i aproape pe prietenii tăi pentru că ei sunt principala ta sursă de energie atunci când te simți stins. Ai nevoie de ei chiar dacă uneori te mai supără. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI – Nu te încăpățâna să tragi concluzii pripite și să privești tabloul general în urma unor experiențe ratate. Fiecare zi îți oferă posibilități noi, șanse noi în viață. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC – Azi ești pus pe drumuri, dar nu te deranjează absolut deloc. Te simți în largul tău în drumeții și asta e cel mai important. Cu ocazia asta faci și puțină curățenie în mintea ta. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU – Dacă ai probleme cu banii, ideal ar fi să nu te plângi, ci să îi folosești cu cap. Prin urmare, evită cheltuielile costisitoare pe lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat. Lasă mofturile după Anul Nou. Numărul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Aceste zodii vor pune capăt unor războaie grele. Horoscop 19 decembrie 2017

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

FECIOARĂ – Ești blocat într-un punct mort și nu înțelegi dacă oamenii te privesc cu invidie, admirație ori cu nedumerire. Oricum ar fi, bucură-te că ești vedeta acestor zile. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ – Întâlnești o persoană cu totul specială, o persoană față de care nu ai niciun motiv de reținere chiar dacă abia o cunoști. Bucură-te de această prezență specială. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Apreciezi mult compania celor maturi, a oamenilor care au trecut prin tot felul de experiențe în viață pentru că realizezi că ai ceva de învățat de la ei. Foarte bine că ai această atitudine! Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR – Cele mai bune soluții nu vin de unde te aștepți și asta ai de învățat de la ziua de azi. Uite că există mereu surprize în privința rezolvării celor mai complicate probleme. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN – Nu ești tocmai în apele tale, dar asta nu îți dă niciun drept să le strici ziua celorlalți. Încearcă să găsești soluția la problemele cu care te confrunți zi de zi pentru că numai așa vei depăși toate obstacolele. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Felul sever, direct, serios, fără tendențiozitate cu care tratezi problemele te ajută astăzi să revii la tine. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI – Ești fericit pentru că realizezi că în aceste momente ai tot ce îți dorești: iubire, bani, prieteni, vise care se pot concretiza. Bucură-te de aceste clipe minunate. Numărul norocos al zilei: 11.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top