Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 19 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 19 octombrie 2017. Urmează-ți visul!

Sfatul zilei 19 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu abandona cursa dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit! Ia-o de la capăt sau rezolvă problemele din mers. Important este să nu dai înapoi. Numărul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii relaxat și exprimă-te liber! Fă-ți cunoscute intențiile dacă vrei ca oamenii să-ți sară în ajutor atunci când ai nevoie. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii perseverent! Păstrează-ți linia și nu mai trece de la o stare la alta. Investește mai mult timp și atenție în tine. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Asigură-te că ți-ai ales bine obiectivele! Ai mai multă încredere în forțele tale proprii și acționează așa cum îți dictează intuiția. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii serios în munca depusă și consecvent! Ai de lucru la capitolul răbdare. Așa cum tu ai pretenția ca cei din jur să te înțeleagă, așa trebuie să faci și tu. Numărul norocos al zilei: 2.

CITEȘTE ȘI: Care este karma ta în funcție de zodie! Ce provocări vei întâlni pe parcursul anului 2018

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fii un bun strateg! Atunci când trebuie să-ți atingi scopul trebuie să îți planifici o strategie bună! Fii atent la detalii! Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ai încredere, că totul va fi bine! Concentrează-te pe ținta la care vrei să ajungi și nu abandona lucrurile la jumătatea drumului. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ai tendința de a te împărți în mai multe locuri și exagerezi! Mai bine ți-ai face o listă a priorităților, ca să știi cum îți canalizezi energia. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Nu te lăsa condus de orice dorință pentru că s-ar putea să greșești! Ai încredere în tine și mai puțin în cei din jur. Fii precaut! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Foloseşte-te de ambiţie şi voinţă pentru a-ţi dezvolta armonios şi alte calităţi! Nu te mai pierde în amănunte, care nu au nicio importanță, dar care îți consumă energia. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Prietenul la nevoie se cunoaște! Nu întoarce spatele nimănui, fii deschis și comunică cu atenție. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Urmează-ți visul și fă ceea ce îți place! Lasă dorința să te călăuzească și va fi suficient penturu a te îndrepta spre succes. Numărul norocos al zilei: 29.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top