Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 20 ianuarie 2018. Sâmbătă plină de emoții pentru Vărsători

Citește sfatul zilei de 20 ianuarie 2018 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 20 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Nu te judeca atât de aspru pentru anumite decizii pe care le-ai luat în dragoste. La momentul respectiv ai considerat că ai făcut bine și o perioadă chiar așa a fost. Fiecare zi e diferită, nu uita. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR – Te învinovățești și tu destul de aspru pentru anumite lucruri pe care le gândești, dar ce să mai vorbim dacă le și spui. Renunță la a deveni atât de dur cu tine. Numărul norocos al zilei: 8.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Urania săptămâna 20 – 26 ianuarie 2018. Soarele intră în Vărsător. Mare grijă!

Horoscop de weekend 20 – 21 ianuarie 2018. Două zodii primesc avertismente dure din partea astrelor

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Zodiile care știu să mintă cel mai bine. Cu cine trebuie să ai grijă ca să nu te frigi

Ciclul lui Marte – un ciclu semnificativ pentru fiecare nativ în parte. Cum ne afectează

Zodiile care isi schimba viata cu 180 de grade in 2018

GEMENI – Te lovește brusc un succes la care nu te așteptai. Ar fi bine să nu ți se urce la cap, să te gândești serios ce faci de acum înainte cu planurile tale mărețe. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC – Banii te preocupă foarte tare astăzi, și nu numai astăzi. Poate că tocmai felul în care privești lucrurile este greșit. Încearcă să nu îți mai raportezi existența la chestiunile materiale. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Fii convins că ai toate atuu-rile să ieși în față. Ai toate calitățile necesare de a te impune. Profită de asta. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple. Astrele fac referire când lansează acest avertisment atât la lucrurile bune cât și la cele rele. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ – Ești la mijloc între două tabere, dar nu prea ai încredere în nicio variantă pe care o auzi. Ar fi bine să te hotărăști ce faci. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION – Nu pleca urechea la criticile celor din jur. Ai de făcut o serie de alegeri importante, dar ele nu trebuie să se bazeze pe ironiile celor din jur. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – În tine se dă o luptă uriașă azi. Ai nevoie de clarificarea propriilor tale sentimente înainte de orice. Nu porni la război fără să faci lumină în viața ta. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN – Nu poți renunța la o amintire neplăcută din trecutul îndepărtat. Ar fi bine să privești spre viitor, pentru că nu ai încotro. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR – E o zi plină de neprevăzut pentru tine. Emoțiile sunt uriașe. Primești niște vești de departe. E posibil să dai o fugă în străinătate. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI – Pentru prezent ai nevoie doar de puțină răbdare. Încă sunt lucruri pe care nu le înțelegi, dar nu te panica. Se va face lumină în viața ta. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top