Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 20 iunie 2016. Sfaturi pentru toate zodiile. Cum sa ai o zi cat mai buna si plina de reusite.

Stiri

Sfatul zilei 20 iunie 2016. Gemenii trebuie sa…

Sfatul zilei 20 iunie 2016. Ce ar trebui sa faca fiecare zodie pentru a avea o zi nemaipomenita!

Zodia Zilei: Gemeni

Gemenii ar trebui sa iasa din starea depresiva in care au inceput sa se afunde si sa nu mai asculte de vorbele persoanelor cu intentii indoielnice.

Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbec

O problema te macina, dar nu vrei sa vorbesti despre ea si nici sa faci ceva imediat pentru a o rezolva. Este o atitudine gresita. Pune-ti ordine in ganduri si treci la treaba! Numarul norocos al zilei:1.

Taur

Te simti foarte motivat si incepi sa capeti o incredere foarte mare in propriile forte. Esti pe drumul cel bun si nu trebuie sa te abati de la el. Continua cu aceasta atitudine pozitiva si iti va fi bine! Numarul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Incepi sa te afunzi intr-o stare depresiva si acest lucru nu este deloc benefic pentru tine. Ai mare grija la vorbele spuse de o persoana din anturajul tau, care par sa te influenteze negativ si sa te faca sa crezi ca nimic nu merge cum ar trebui. Numarul norocos al zilei: 2.

Rac

Nu trebuie sa te demoralizezi si sa iti pierzi increderea in tine, doar pentru ca unele persoane din jurul tau incep sa isi arate aroganta, cu scopul de a te face pe tine sa te simti prost. Stai fara grija, va veni si momentul tau de glorie! Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste si: Horoscop 20 iunie 2016

Leu

Daca astazi se iveste o oportunitate, nu sta pe ganduri si profita de ea! Nu stii cand te vei mai intalni cu o astfel de sansa si nu vrei sa regreti mai tarziu ca nu ai facut alegerea potrivita la momentul optim. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top