Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 20 septembrie 2017. Cum trebuie să acționeze zodiile atunci când se confruntă cu unele situații dificile. Citește sfatul zilei!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 20 septembrie 2017. Scorpionii riscă să rămână singuri

Sfatul zilei 20 septembrie 2017. Toate zodiile sunt sfătuite să privească orice obstacol cu calm. Atât timp cât nu vei acționa la nervi, orice situație poate fi rezolvată.

ZODIA ZILEI: PEȘTI

Te stresezi și pui totul la suflet. Probleme celor din jur sunt mereu mai importante decât ale tale, pentru că ești mult prea sensibil. Încearcă să te detașezi și să-ți amintești că ești tu și apoi ceilalți. Numărul norocos al zilei: 7

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Discuțiile la locul de muncă te indispun și te fac să fii irascibil. Încearcă să-ți controlezi tonul, pentru că nu vei găsi calea spre liniște cu ceartă. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Oricât de obosit te-ai simți, încearcă să ieși din rutina muncă-somn. Ieși cu prietenii, socializează, privește la stilul de viață al celorlalți și ajută-te singur să ieși din această stare de letargie. Numărul noroscos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Oricât de mult te deranjează criticile celor din jur, învață din ele. Fii un exemplu și fă-i pe cei de lângă tine să te întrebe cum faci anumite lucruri și nu de ce le faci. Orice critică poate fi o salvare a stilului de viață neglijent! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Niciodată nu vei pune capăt discuțiilor cu partenerul de viață dacă ești tenatat să fii împotriva oricărei decizii. În orice relație existră compromisuri de dragul ceiluilalt. Amintește-ți când i-ai făcut pe plac ultima dată?! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ești pretențios, ești puternic, ești orgolios. Uneori pot fi calități, alteori îți pot strica relațiile cu prietenii. Lasă garda jos, ascultă nemulțumirile celor din jur, așa încât să existe o bună dispoziție și nu o stare de tensiune. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu există „nu am timp” atunci când vine vorba de oameni dragi. Oricât de plină este ziua ta, găsește-ți timp măcar pentru a da un telefon. Un mic semn din partea ta îi ajută și menține relația. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Nu mai trage concluzii pricipe! Nu mai judeca oamenii din jur după felul în care se îmbracă, vorbesc sau se manifestă. Acceptă oamenii așa cum sunt, fără să pui condiții! Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ești încăpățânat și vrei ca totul să se întâmple când și cum vrei tu. Învață că nimeni nu este obligat să-ți facă ție pe plac. Mai lasă și de la tine, pentru că altfel vei rămâne singur. numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Când crezi că ai ajuns la capătul puterilor, amintește-ți că alți oameni se confruntă cu probleme cu adevărat grave. Nu este o rușine să ceri ajutor atunci când te afli într-o situație dificilă. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Zâmbește și totul va fi bine! Tratează orice problemă cu zâmbetul pe buze și vei vedea că rezolvarea apare rapid. Nu mai intra în panică atunci când dai de greu, pentru că nu vei mai vedea soluția. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Atunci când ești în dilemă și nu știi pe ce cale să o apuci, ascultă-ți instinctul. Pentru că nu ai încredere în tine, greșești. Controlează-ți ieșirile atunci când ești în public! numărul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top