Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 21 ianuarie 2018. Zi fericită pentru Capricorni

Citește sfatul zilei de 21 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale zilei.

Sfatul zilei de 21 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Te situezi oarecum deasupra celorlalți și poți pierde din cauza aceasta. E momentul să realizezi de ce ești capabil și de ce nu, adică să-ți vezi de lungul nasului cum s-ar zice. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR – Relaxează-te! Profită din plin de această zi frumoasă, de lucrurile bune care vin în viața ta. Este o zi pe care trebuie să o dedici în totalitate liniștii. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI – Îți trec prin minte tot felul de lucruri și vrei să afli un adevăr pe care unii nu ți l-au spus până la capăt. Este momentul ideal să faci cercetări, să descoperi adevărul din spatele poveștilor care ți s-au prezentat. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC – Ai de ales între mai multe opțiuni care te vizează direct din punct de vedere profesional. Dovedește că te descurci și fără presiune asupra ta. Numărul norocos al zilei. 7.

CITEȘTE ȘI: Aceste două zodii au cea mai frumoasă poveste de iubire. Sunt modelul dragostei sincere

Horoscop Urania săptămâna 20 – 26 ianuarie 2018. Soarele intră în Vărsător. Mare grijă!

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 Integral pentru fiecare zodie

LEU – Rupe-te de bârfele pe care le auzi în stânga și în dreapta. Evită pe cât posibil să te implici în discuții care nu îți aduc nimic bun. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ – Aștepți cu înfrigurare un moment care se poate dovedi a fi un sfârșit previzibil, dar care se transformă într-un început luminos. Nu știi dacă visezi sau e real ce ți se întâmplă. Coboară cu picioarele pe pământ. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ – Nimeni nu are dreptul să te judece, așa că nu le mai permite să își dea cu părerea persoane care nu te cunosc absolut deloc. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION – Bucură-te de ceea ce ai și mulțumește-te cu faptul că ești sănătos și capabil să te descurci în orice situație. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR – Auzi tot felul de povești în legătură cu care nu ai tras încă o concluzie. Este momentul să discuți cu cineva apropiat despre problemele care îți macină cu atâta putere sufletul. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN – E o zi splendidă pentru tine. Îți dai seama că soarele răsare în sfârșit și pe strada ta. Bucură-te de lucrurile frumoase care ți se întâmplă azi. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR – Nu există problemă care să nu poate fi rezolvată. Te-ai gândit vreodată că soluția pentru anumite probleme este tocmai să nu le rezolvi? Ia gândește-te puțin la asta. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI – Nemulțumirile se acumulează și simți că efectiv nu mai poți face față acestei situații. Te simți nedumerit și oricât ai încerca să dai de capătul problemei, realizezi că ea se adâncește și mai mult și cu o viteză pentru care nu ești deloc pregătit.

Ar fi bine să iei o decizie în legătură cu ceea ce vrei să faci, în legătură cu modul în care vrei să acționezi. Numărul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top