Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei pentru fiecare zodie - 21 septembrie 2017.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 21 septembrie 2017. Astrele îi surâd astăzi acestei zodii

Sfatul zilei 21 septembrie 2017. Unele zodii sunt sfătuite să se odihnească, pentru că în situația în care se află nu vor mai da randament.

ZODIA ZILEI: SĂGETĂTOR

Explorează-ți latura creativă la maximum. Stabilește-ți prioritățile și nu te lua după alții când vine vorba de proiecte serioase. Tu știi cel mai bine care este propriul tău ritm de lucru și mai ales cum poți face performanță cu adevărat. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai tendința să împărtășești tot ce ai pe suflet. Uneori e bine, alteori poți suferi din această cauză. Cei din jur mereu vor ști unde să te lovească, așa încât să se doară. Mai ține și pentru tine! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ești nervos și irascibil și ai tendința să ridici tonul la toți cu care interacționezi. Ia aminte, că uneori poți pierde mult din cauza unei stări. Comunică și spune ce te deranjează, pentru că altfel nimeni nu va înțelege ce se întâmplă cu tine. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

E timpul să înțelegi că nu le știi pe toate. Nu te mai arunca în gura lupului dacă nu ai suficientă informație, deoarece experiența celorlalți își va spune cuvântul. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ești sociabil azi și oferi zâmbete. Toți cei din jur remarcă acest lucru și te felicită pentru energia bună pe care o emani. Așadar: zâmbește mai des! Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Profită din plin de sfaturile pe care le primești de la persoane ceva mai pricepute decât tine. Nu te lăsa dus de val și analizează cu atenție fiecare moment pe care îl poți exploata în favoarea ta. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Lasă invidia deoparte! În orice moment poți fi și tu în locul colegului sau prietenului care a primit merite pentru o realizare. Ai nevoie de dorință! Numărul noroc al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Te întrebi de ce există atâtea discuții cu partenerul de viață? Ai încercat vreodată să comunici? Lasă garda mai jos și deschide calea spre dialog. Ascultă și la rândul tău explică-ți nemulțumirile. Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Norii grei se adună deasupra ta, dar le poți face față. Scoate umbrela și protejează-te de reproșurile și criticile care vor urma. Numărul noroc al zilei: 28.

 

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Recunoaște atunci când greșești și vei vedea că nu se va întâmpla nimic, ba din contră. Arăți că ești raționl și că ești capabil să-ți atribui greșeala. Lasă rușinea pentru alte momente. Încă mai poți repara multe! Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

O adevărată furtună îți copleșește sufletul azi. După ce ploaia va trece, mai spre seară, vei fi un om nou. Vei realiza cine sunt cu adevărat oamenii din jurul tău. Nu te descuraja! Fii om în continuare! Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu uita că persoanele care sunt cele mai importante pentru tine sunt acelea care îți spun unde greșești. Apreciază-le! numărul norocos al zilei: 23.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top