Connect with us

Revistateo.ro

Citeste sfatul zilei 22 august 2016 si afla care este numarul tau norocos!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 22 august 2016. Sagetatorii au mari emotii

Sagetatorii au mari emotii in aceasta zi. Fie ca e vorba de o sarcina de serviciu, fie ca se vor intalni cu o persoana draga, emotiile vor atinge cote maxime. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 22 august 2016.

ZODIA ZILEI: SAGETATOR

Te-ai pregatit intens pentru a-ti prezenta proiectul sau pentru o intalnire la acre ai visat de ceva timp, nu te lasa complesit de emotii. In acest caz, emotiile trebuie sa fie constructive si sa arati tot ce ai mai bun. Numarul norocos: 15.

10 citate care definesc zodia Gemeni

10 citate care definesc zodia Taur

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Este un moemtn important pentru cariera ta, de aceea nu te pripi in afirmatii si gandeste de doua ori inainte de a spune ceva. Toata lumea este cu ochii pe tine si trebuie sa ai mare grija. Numarul norocos al zilei:9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pentru prima data dupa mult timp, nu ai grija banilor. De aceea insearca sa-i folosesti pentru a te relaxa sau poti cumpara un cadou pentru persoana iubita, pe care ai neglijat-o in ultimul timp. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Implica-te, trage cat poti de tare, pentru ca este momentul tau. Firma in care lucrezi are nevoie de oameni buni, de aceea profita si fa-te remarcat. Numarul norocos al zilei:2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ceea ce ar trebuie sa fie o conversatie normala se poate transforma foarte usor in dezbateri aprinse. Incearca sa accepti si parerea celor din jur, nu tot ceea ce gandesti tu poate fi adevarat. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Inarmeaza-te cu rabdare si fii pregatit pentru schimbarea planurilor. Nu tot ceea ce visezi si iti doresti se poate intampla. Insa nu te lasa doborat si nu te enerva cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai propus. Numarul norocos al zilei:5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top