Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 22 ianuarie 2018. Astrele trag un semnal de alarmă

Sfatul zilei

Sfatul zilei 22 ianuarie 2018. Astrele trag un semnal de alarmă

Sfatul zilei 22 ianuarie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Care sunt sfaturile pentru fiecare nativ! Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Limitările impuse în mod automat se estompează acum, permițându-vă să vedeți viziuni ascunse anterior. Optimismul dvs. poate fi atât de puternic încât zidurile dispar înaintea ochilor, lărgind perspectiva.

Atitudinea dvs. pozitivă lucrează în favoarea dvs. atât timp cât vă echilibrați viziunile subiective cu realitatea obiectivă. A ajunge la stele este cea mai bună soluție atunci când vă păstrați picioarele plantate solid pe pământ.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Adaptarea la noi responsabilități la locul de muncă și la domiciliu ar putea fi dificilă, mai ales dacă insistați să faceți totul după vechea cale. Intrarea Soarelui în Varsator vă ridică profilul public și vă îmbunătățește poziția de lider.

Însă învățarea metodelor noi poate fi o provocare dacă nu vă alocați timp pentru a vă recalifica mai târziu pentru mai multă eficiență. John Dewey a scris: „Educația nu este pregătire pentru viață; educația este însăși viața. ”

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Puteți să vă îmbunătățiți șansele de succes, asigurându-vă că aveți o hartă detaliată, mai degrabă decât să luați decizii fără informațiile necesare. Din fericire, mintea și inima sunt receptive la idei și experiențe noi acum că Soarele zboară prin Vărsător progresiv și a 9-a Casa a Călătoriei.

Lăsați-vă speranțele să se înalțe și să vă păstrați schimbarea de perspectivă, deoarece vânturile destinului vă ridică mult mai sus de predictibilitatea plictisitoare a rutinei voastre lumești.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu sunteți încântat să ieșiți pe cont propriu astăzi, deoarece lucrul cu alții vă sporește sentimentul de securitate emoțională. Cu toate acestea, relațiile par să se înrăutățească acum, când soarele strălucitor și Venus romantic se îndreaptă spre casa a 8-a de intimitate.

Deși ar putea să zboare în fața logicii, ascultând pe altcineva, perspectiva lor vă poate arăta valoarea unei abordări mai moderate.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Relațiile voastre sunt în centrul atenției acum, pe măsură ce vă repoziționați pentru a răspunde schimbărilor. Cu toate acestea, schimbarea Soarelui în Varsator poate fi stresantă, pe măsură ce vă amestecați viziunea cu alții.

Situația actuală este o invitație la transformare și veți ajunge frustrați dacă încercați să păstrați lucrurile așa cum sunt. Din fericire, capul tău este clar astăzi, permițându-ți să te retragi din fanteziile nerealiste.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

O schimbare bruscă a energiei vă determină să căutați mai multă libertate prin adaptarea rutinelor zilnice la modelele neconvenționale. Cu toate acestea, este posibil să ezitați să puneți ideile în mișcare dacă credeți că trebuie să vă modificați obiceiurile pentru a se potrivi așteptărilor celorlalți.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări

Oricare ar fi abordarea pe care o aveți astăzi, o perioadă de ajustare inconfortabilă va duce probabil la un entuziasm reînnoit pentru muncă.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Deși s-ar putea să fiți îngrijorați că nu utilizați inteligent timpul astăzi, productivitatea temporară vă poate distrage atenția de ceea ce este important acum.

Investirea în bunăstarea voastră este prioritatea dvs. de vârf. O zi de luni începută bine aduce o săptămână de mulțumire. A avea grijă de tine este un act de iubire de care toată lumea beneficiază.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Deși este crucial să vă comunicați în mod clar sentimentele, cea mai bună modalitate de a câștiga încrederea acum este să vă potriviți cuvintele și acțiunile dvs. cu cele mai pure intenții.

Din păcate, când ești preocupat de recuperarea evenimentelor trecute, poți să ratezi ceea ce este în fața ta acum. Cinstește-ți gândurile actuale, chiar dacă ele contrazic poveștile din trecut.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Luând o pauză de la obligațiile dvs. la domiciliu și la locul de muncă, vă puteți lăsa timp suplimentar pentru astăzi. Din fericire, aveți ocazia de a face noi conexiuni și de a vă împărtăși cele mai noi idei cu prietenii.

O listă foarte variată de activități va aduce cu siguranță mai multă emoție în viața ta acum. Cu toate acestea, trebuie să aveți în mod conștient un rol activ în manifestarea acestui upgrade social.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Problemele financiare ar putea deveni mai complicate acum, dar sunteți gata să faceți tot ce este necesar pentru a vă rezolva problemele.

Decât încercarea de a schimba prea mult, prea repede, abordați orice problemă care vă afectează stabilitatea cu un sentiment de prudență. Modificările impulsive ar putea funcționa în acest moment, însă o rezoluție mai metodică vă îmbunătățește șansele de succes pe termen lung.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

O schimbare bruscă a atitudinii vă inspiră să vă asumați responsabilitatea pentru propria viață și să faceți îmbunătățiri pe termen lung. Valurile de entuziasm vă încurajează să vă aduceți corpul și mintea într-o formă mai bună.

Este ca si cum vi se ofera o nouă șansă de a sărbători noul an, completând cu rezolvări noi. Cu toate acestea, comportamentul ca și cum ați fi independent de restul lumii ar putea să-i deranjeze pe ceilalți.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Modelele pe care le-ați pus în mișcare acum vor adânci o relație actuală sau vor ridica probleme de încredere. Deși sperați că veți cultiva cooperarea, nu doriți să renunțați la propria dvs. agendă. Poți să te aștepți la solitudine, în timp ce Soarele își aruncă lumina în casa a 12-a de confidențialitate.

Aceasta este o perioadă de reflecție interioară, deci luați timp să meditați fără presiunea de a vă explica încă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top