Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 22 noiembrie 2017. Două zodii, vizate de călătoriile cu avionul

Citește sfatul zilei de 22 noiembrie 2017 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 22 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

ZODIILE CARE E POSIBIL SĂ PLECE DEPARTE:

GEMENI – E foarte probabil să primești o ofertă interesantă de undeva departe. Pregătește-ți pașaportul căci urmează o perioadă foarte frumoasă din viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION – Nici tu nu scapi de drumeții. Oricât de mare ar fi fobia de zborul cu avionul, în locul în care ești chemat nu poți ajunge atât de repede, așa că ar fi bine să-ți învingi această frică, dacă o ai. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei pentru restul zodiilor:

BERBEC – Se schimbă direcția, iar planurile tale sunt date ușor peste cap. Este cazul să te uiți cu maximă atenție la ce ai acum ca certitudine. Nu te mai hazarda și nu lua decizii pripite. Trebuie să fii convins înainte de a porni un proiect atât de ambițios. Numărul norocos al zilei: 3.

Citeste și: Horoscop 22 noiembrie 2017. Scorpionii riscă să cadă în depresie

TAUR – Iubirea nu e o joacă, deși de multe ori te simți ca un copil simțind-o. Iubirea e ceva mai mult și vei descoperi asta abia azi, după lungi discuții cu partenerul de viață. Simte-te mândru de situația în care ai ajuns. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC – Oamenii nu înțeleg foarte bine ce vrei de la ei, așa că ori îți schimbi discursul, ori renunți la a te manifesta cu vehemență în fața unui public paralele cu ideile tale. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU – Energia ta este înfloritoare și molipsitoare deopotrivă. Ai parte de o serie de momente frumoase azi. Persoane apropiate îți demonstrează cât de minunat ești. Bucură-te de acești oameni minunați! Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

FECIOARĂ – Ai parte de plăceri vinovate. Toată lumea le are, toată lumea se bucură de unele chestiuni care aparent pot părea ridicole. Nu îți mai face griji. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ – Orice activitate intelectuală este binevenită în cazul tău. Trebuie să te bucuri că încă mai ai dorința acerbă de a citi, de a asculta muzică, de a face lucrurile care te încântă. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – E o zi atât de banală încât îți dorești din toată inima să se întâmple ceva, orice, oricât de mic ar fi. De ce nu provoci tu schimbarea monotoniei creând ceva? Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN – Dacă te-ai blocat pe parcurs, nu te mai frământa atât de tare. Se întâmplă ca traseul să fie împânzit de mici capcane, de mici obstacole. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR – Te simți excelent în mediul în care muncești, așa că nu-ți face probleme inutil. E bine să te uiți atent la cei care lucrează în domenii mai dure ca să apreciezi ce ai. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI – Analizează la rece situația în care ești expus. Trebuie să faci eforturi mai mari dacă vrei rezultate mai multe, mai durabile. Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top