Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 22 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 22 octombrie 2017. Nu te lăsa influențat!

Sfatul zilei 22 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te mai lăsa influențat de fiecare poveste de viață pe care o auzi! Ocupă-te mai mult de propria ta persoană. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii organizat, pentru că doar astfel rezultatele vor fi pe măsură! Ia-ți măsuri de precauție pentru orice activitate. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii atent la ceea ce se întâmplă în jur şi acţionează cu înţelepciune, mai bine mai încet şi sigur decât în grabă şi prost. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ieși din rutină! Renunță să te mai complaci în situații care nu îți bucură viața. Depășește zona ta de confort! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Îmbunătățește ce mai poți încă! Este mai bine să urmezi paşii pe care îi cunoşti deja şi să nu faci schimbări majore. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Stabilește-ți noi praguri de atins, depășește-ți limetele! Aratăți forțele și calitățile. Ieși din tipare și te vei uimi chiar și pe tine. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Acționează cu încredere și cu grijă în direcția dorită. Nu grăbi lucrurile și acceptă ajutor dacă simți că ai nevoie. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Acţionează cu încredere și nu mai da voie altora să influențeze deciziile tale. Încearcă să ții cont și de părerea partenerului de viață. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Respectă-ți promisiunile și fii un exemplu pentru cei din jur! Nu lăsa pe mâine ce poți face azi…dacă vrei să dai randament! Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Problemele îşi pot găsi rapid rezolvare dacă ţii cont de glasul interior. Nu te mai pripi atunci când în calea ta se ivește un obstacol. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Prioritizează lucrurile! Ești încărcat emoțional din cauza grijilor că nu mai poți termina toate sarcinile. Ia-le pe rând! Numărul norocos al zile: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Fii calm şi cocnsecvent. Caută să fii într-o relație bună cu toată lumea şi să asculţi şi sfatul altora. Numărul norocos al zilei: 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top