Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 3 octombrie 2017. Unele zodii sunt sfătuite să fie calme și să gândească mai profund înainte de a face alegeri.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 22 septembrie 2017. Panică mare pentru o zodie

Taurii vor avea palpitații astăzi. Se anunță momente mai puțin plăcute, iar lipsa de încredere va atinge cote necontrolabile. Citește sfatul zilei din 22 septembrie 2017 pentru zodia ta!

ZODIA ZILEI: TAUR

Ești extrem de sceptic în privința proiectelor în care ești implicat. Te apucă o panică inexplicabilă încă de la prima oră a dimineții. Ai încredere că totul va fi bine, chiar dacă azi nu se arată aceste semne. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te teme să iei decizia de care ai fugit până acum. Ai suficiente informații și experiență încât să poți porni pe noul tău drum. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ascultă părerile celorlalți și nu mai trage concluzii pripite oricât de bine pregătit ai fi pe un anumit subiect. Azi riști să te cerți cu ceilalți tocmai pentru că nu ai răbdare să fii atent la ce îți spun. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Arată că nu porți ranchiună foștilor parteneri, fie că este vorba de colegi de facultate, muncă sau vecinii de bloc. Arată-le că respectul tău nu s-a pierdut. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te deznădăjdui în fața greutăților, deoarece ai toate resursele la dispoziție să faci față clipelor amare care îți apar în cale parcă fără oprire. Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu te lăsa copleșit de griji, chiar și dacă întâmpini mici probleme de sănătate. Este firesc să te protejezi și să iei măsuri de protecție până la cel mai mic detaliu, însa dacă te stresezi riști să îți agravezi starea de sănătate. Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Cazi la mijloc într-un conflict sau între două tabere care doresc să facă lucruri diferite. Vrei să scapi cu orice preț din acest vacarm, iar cea mai bună soluție este să te gândești cu cine te simți mai bine și de partea cui crezi că este adevărul. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Pastrează-ți calmul și răbdarea și vei vedea că rezultatele vor ieși la iveală. Cu cât te agiți mai mult și ridici tonul, cu cât îți exprimi mofturile într-un mod nepoliticos, pierzi teren în fața colegilor și șefului tău. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Îți este tot mai greu să te apuci de lucrurile care odată te-au entuziasmat. Nu știi cum să mai iei taurul de coarne și ai nevoie de un sfat avizat. Consultă-te cu cei priceputi! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu te culca pe o ureche chiar dacă ai făcut ceva cuceriri în ultima vreme. Dragostea nu înseamnă doar sex și flirt, ea trebuie întreținută cu mai mult de atât. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Recapeți optimismul pe care l-ai pierdut și ești foarte optimist în legătură cu călătoria care se anunță la orizont. Ia-ți cu tine cât mai puține lucruri și bucură-te de viață așa cum meriți. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu poți fi doar tu șeful într-o muncă pe care ai stabilit-o împreuna cu alte persoane.Renunță la orgoliul copilăresc și nu uita că lucrul în echipă produce rezultate mai mari și mai rapide decât dacă te apuci de unul singur să faci tu totul. Numarul norocos al zilei: 10.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top