Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 23 septembrie 2017! Astrele te învață cum să treci mai ușor peste situații dificile.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 23 septembrie 2017. Două zodii vor învăța o lecție de iubire

Fecioarele se supără din orice și trebuie să învețe să-și schimbe atitudinea. Altfel, vom rămâne singuri, pentru că cei din jur le vor evita. Citește sfatul zilei 23 septembrie 2017 pentru zodia ta!

ZODIA ZILEI: FECIOARĂ

Nu te mai supăra din orice , pentru că nu ai niciun motiv concret. Știi bine că nu este o atitudine potrivită, pentru că cei din jur se vor teme să mai interacționeze cu tine și vei rămâne singur. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dacă îți place de o persoană, dar îți este teamă sa interacționeză cu ea, nu vei obține curând răspunsul la întrebarea care îți fură nopțile de somn. Cheam-o la o cafea și spune-i ce ai pe suflet! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Astăzi vei primi o veste care îți va da calculele peste cap. Nu ai încotro: sparge pușculița și reorganizează-ți bugetul. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Tea-i certat cu un coleg de serviciu, un vecin sau un prieten și ești afectat. Nu aștepta un semn de la celălalt și chiar dacă nu a fost vina ta, fă tu primul gest spre împăcare. Te vei simți eliberat! Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Încearcă să-ți acorzi mai mult timp, să te odihnești să te implici în activități care îți bucură sufletul. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Dacă ai împrumutat bani de la o persoană ar fi bine să-i returnezi. Data viitoare când vei avea nevoie s-ar putea să nu mai primești ajutor. Numărul norocos al zilei: 6.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top