Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 24 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 24 octombrie 2017. Fii natural în fiecare clipă!

Sfatul zilei 24 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu mai amâna momentul în care să-ți deschizi sufeltul și să-ți spui frământările. Tensiunile între oameni există din cauza lipsei de comunicare. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cel mai urât lucru e să vorbești oamenii pe la spate. Asta denotă o lipsă de încredere în tine. Spune-i omului în față ce gândești. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii un om de încredere și ajută-ți prietenii atunci când au nevoie de tine. Și nu uita: respectă-ți cuvântul dat. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu-ți consuma energia cu problemele altora. Încearcă să ajuți câți poți, dar să te detașezi. Nu uita că tu ești cea mai importantă persoană. Numărul norocos al zilei: 24.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai prospere zodii în anul 2018

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii direct, dar nu arogant! Nu le da oamenilor impresia că te crezi mai presus de ei. Fii precaut, dar modest! Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu mai aduna nemulțumiri în tine, pentru că toate frustrările acumulate te vor face să răbufnești. Ia atitudine atunci când situația o impune! Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Exprimă-te liber, fără să te lași influențat de părerile celor din jur. Spune lucrurilor pe nume, dar gândește de două ori înainte de a spune ceva. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Fii natural și încearcă să nu te complaci în orice situație. Comportă-te așa cum îți dictează inima. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Reamintește-ți că lucrurile merg bine într-o relație atât timp cât există comunicare și înțelegere. Fii tolerant cu ceilalți oameni! Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu trebuie să ai încredere deplină în oameni! Nu fii naiv să crezi că ceilalți sunt mereu așa cum ești tu. Tu ești important pentru tine, ceilalți sunt pentru ei! Numărul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu uita de cei dragi! „Nu am timp” nu este o cuză pentru a vorbi sau a da vești despre tine celor care țin la tine. Fii mai atent la acest capitol! Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Sensibilitate și sinceritatea nu sunt mereu în favoarea ta! Învață că oamenii sunt schimbători și trebuie să te pliezi după fiecare în parte. Numărul norocos al zilei: 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top