Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 25 noiembrie 2017. Inimile a două zodii bat puternic azi

Citește sfatul zilei de 25 noiembrie 2017 și află care sunt principalele provocări ale zilei. Inimile a două zodii bat puternic.

Sfatul zilei de 25 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Nimerești într-un grup nou alături de persoane la fel de entuziaste și de sincere ca tine. Ai noroc să fii înconjurat de persoane minunate. Ține de ele! Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Simți că lumea așteaptă prea multe de la tine, iar asta te cam macină. Trebuie să le spui celor din jur că nu ai atotputeri, că nu ești o persoană care reușește mereu, că te străduiești la rândul tău foarte tare pentru micile victorii. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI – Vrei prea multe detalii, te gândești la prea multe lucruri deodată și asta te cam debusolează. Poate că este cazul să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Horoscopul țigănesc pentru final de an. Ce soartă vor avea zodiile

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

RAC – Trezește-te din vis. E timpul să realizezi că unele lucruri se schimbă. Ai grijă cum faci să nu cazi iar în lacul tristeții. Ești foarte sensibil zilele acestea. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU – Relația ta sentimentală cunoaște o nouă etapă, necesară pentru ceea ce îți dorești. Inima ta bate puternic astăzi și te simți extrem de fericit. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ – Mare atenție la informația pe care o primești azi. Verific-o înainte să o difuzezi. Unele chestiuni se pot complica exact când nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ – Apare soarele pe strada ta. Bucură-te de această zi superbă din toate punctele de vedere. Dragostea nu moare niciodată. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION – În spatele unor evenimente se află explicații la care nu ai acces. Poate că ar trebui să investighezi mai mult, să te dedici mai mult rolului tău de detectiv dacă tot vrei să o faci pe jurnalistul. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR – Te macină tot felul de lucruri în ultima vreme. Ai grijă cui te confesezi astăzi pentru că nu toți oamenii sunt de încredere așa cum bănuiai tu. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN – Planurile tale cunosc o evoluție firească. E foarte posibil să te trezești în mijlocul unei situații inedite, pe care o poți gestiona cu mult tact, pentru că ești capabil de asta. Ai grijă, totuși, ce faci cu banii azi. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – Lasă deoparte ideile fixe. Nu te mai frământa pentru anumite principii pe care nu ți le împărtășesc ceilalți. Nu toți gândim la fel. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI – Privește la cei din jur ca și cum te-ai privi în oglindă. Vei înțelege suferințele celorlalți așa cum vei înțelege și perversitățile care ți s-au făcut. Unii oameni acționează sub imperiul frustrării, al neajunsurilor, al emoțiilor puternice. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top