Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 25 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 25 octombrie 2017. Fii atent la detalii!

Sfatul zilei 25 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Lasă orgoliul deoparte! Acționează hotărât, ţine cont de părerea celor din jur sau de necesităţile lor. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii precaut! Alege cu atenţie persoanele cu care vei colabora de acum înainte. De asemenea, fii atent și la anturajul din care faci parte. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai amâna lucrurile importante! Pune-ți ordine în gânduri și idei și asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce faci. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii din ce în ce mai bun! Fă-ți prieteni noi, cunoaște cât mai multe persoane și socializează mai mult decât de obicei. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Acționează așa cum îți dictează inima și îți vei îndeplini dorințele. Încearcă să te faci înțeles atunci când comunici cu persoanele dragi. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Urmează-ţi sentimentele! Nu ceda doar pentru că îți spun alții. Știi și tu că e mai bine să regreți ceva ce ai făcut decât un lucru pe care ți l-ai fi dorit și nu l-ai făcut. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Folosește-te de energia pe care o ai pentru a rezolva lucruri, nu pentru a le distruge! Fii mai atent cu persoana ta, dar și cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu te lăsa doborât de primele obstacole apărute în cale! Pune preț pe lucrurile care îți bucură viața. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Pentru a-ți atinge scopul e nevoie de ambiție! Luptă și nu te lăsa nici atunci când crezi că nu mai poți. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Exprimă-te așa cum simți, dar ai grijă să nu o dai în extrema cealaltă! Nu te arăta superior, pentru că nu ai nici un drept. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu mai acumula nemulțumiri în tine! Va veni timpul în care vei răbufni și nu va fi un moment bun nici pentru tine și nici pentru cei din jur. Comunică! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Pune-ți ordine în viață și în gânduri! Ai ajuns într-un moment în care este nevoie să te ocupi mai mult de tine și de familie. Numărul norocos al zilei: 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top