Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 26 august 2016 pentru toate zodiile.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 26 august 2016. O zodie va avea parte de rezultate exceptionale

Sfatul zilei de 26 august 2016. Ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a avea o zi de miercuri minunata.

ZODIA ZILEI: CAPRICORN

Capricornii intra pe fagas normal. In ultima vreme, lucrurile pareau scape de sub control si parca nu se arata nicio rezolvare la orizon. Din fericire, ei au reusit sa iasa la lumina si sa-si recapete zambetul. Numarul norocos al zilei: 3.

Horoscop 26 august 2016

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Un mic conflict din trecut nu se mai stinge, pentru ca tu nu faci decat sa reaprinzi scanteia. Opreste-te in loc si vezi exact ce te deranjeaza si cea mai buna solutie ar fi sa rezolvi cu maturitate problema. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Desi esti genul de om caruia nu ii plac schimbarile, de aceasta data ai ajuns intr-un punct in care cea mai buna solutie este sa schimbi locul de munca. Talentul si calitatile tale trebuie evidentiate, insa in alt loc. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Exact omul pe care il priveai cu suspiciune iti va dovedi ca merita sa ai incredere in el. Asadar, nu ezita sa-i ceri sfaturi cand ai nevoie, dar si sa-l rasplatesti cu bunatatea ta. Numarul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai pune la suflet si nu mai suferi pentru problemele apropiatilor. Ei sunt incantati ca esti un bun ascultator, insa starea lor mai putin buna iti va fi transmisa cu mare usurinta. Numarul norocos al zilei: 38.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Sarcina de serviciu pe care ai primit-o merita toata atentia ta. Daca vei gestiona corect situatia si vei incepe proiectul cu dreptul totul se poate transforma intr-un real succes. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top