Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 26 noiembrie 2017. 3 zodii primesc bani

Plouă cu bani pentru 3 zodii! Chiar dacă duminica este o zi în care nu se întâmplă mare lucru, 3 nativi nu o vor uita niciodată!

Sfatul zilei de 26 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

ZODIILE CARE PRIMESC BANI SUNT:

TAUR – Ai toate motivele de bucurie din lume. Niște sume mai vechi revin în buzunarele tale tocmai acum când aveai mai mare nevoie de bani ca niciodată. Investește-i inteligent! Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Banii vin, dar pot pleca la fel de ușor dacă nu știi ce să faci cu ei. Ok, ai voie să te răsfeți, însă nu îi strica pe toți pe prostii. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ – Uite că exact de unde nu te așteptai vor veni niște cadouri sub formă de bani. Să mai spui de-acum că nu ai noroc niciodată. Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul zilei pentru restul zodiilor:

BERBEC – În tine stă puterea de a merge mai departe, credința că lucrurile se pot rezolva. Numai tu știi ce vrei să faci cu adevărat, până unde ești dispus să accepți niște lucruri de dragul succesului. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Se anunță o zi de plictiseală, însă monotonia va fi spartă după-amiaza. Vei primi un telefon foarte interesant. Pregătește-te pentru o zi plină de aventuri. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – La tine e mingea, la tine e cheia. Tu decizi în poarta cui vrei s-o arunci și cui să îi deschizi ușa inimii tale. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

FECIOARĂ – Dacă până acum te plângeai că nu ți-a mers bine, acum te deranjează totul de la atâta bine. Cum facem? Ar fi bine să te bucuri de aceste momente frumoase, să nu mai pui nimic sub semnul întrebării câtă vreme totul se conturează frumos în viața ta. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION – Ai de-a face cu niște oameni foarte căpoși astăzi. Probabil că e bine să îi întâlnești. Te vezi în oglindă așa cum ești și tu de multe ori. Ai de învățat din toate acestea. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Nimeni nu știe ce e în sufletul tău, așa că nu mai da tone de explicații oamenilor care nici măcar nu vor să te audă. Numărul norocos al zilei: 17.

CAPRICORN – Dacă până acum te puteai aștepta la o evoluție frumoasă din punct de vedere sentimental, iată că tocmai inacțiunea te-a adus într-o stare în care nu te mai recunoști. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR – Visează! Lumea e a ta! Cucerește-i pe cei din jur cu ideile tale minunate. Nu îți fie teamă să îți exprimi dorințele, proiectele. Dacă tot ai atâtea în minte, poate te și apuci de ele. Nu mâine, acum! Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI – Te lovește un gând de ducă cum rar ți se întâmplă. Ai vrea să pleci undeva departe, să uiți de toți și de toate, să o iei de la zero. Poate că nu e târziu și mai poți salva acest spirit al tău rebel, însetat de cunoștințe, de a vedea locuri, de a simți oameni noi. Numărul norocos al zilei: 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top