Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 26 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 27 octombrie 2017. Fii mai bun în fiecare zi!

Sfatul zilei 27 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lăsa influențat de vremea de afară. Soarele poate fi mereu pe strada ta dacă știi să-l privești. Fii pozitiv și ai încredere în tine! Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii un om mai bun în fiecare zi! Nu răspunde cu aceeași monedă, chiar dacă ai parte de dezamăgiri. Tu fii mereu diferit! Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii un bun organizator atât la muncă, cât și în viață! Prioritizează lucrurile și trasează-ți sarcinile, în așa fel încât să nu te suprasoliciți. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Atunci când te simți dezarmat amintește-ți că ești o persoană puternică! Gândurile trebuie să fie mereu pozitive, pentru a putea trece peste obstacole. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai strigat după ajutor și astăzi te bucuri de el, ca niciodată! Este o zi benefică pentru tine, așa că profită de fiecare minut care îți este pus la dispoziție. Numărul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu te mulțumi niciodată cu nivelul la care te situezi, pentru că mai ai mult de muncit. Vrei din ce în ce mai multe și trebuie să te concentrezi pentru a le îndeplini. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ai ajuns într-o etapă în care vezi lucrurile mai clar și îți dai seama cu adevărat ce vrei de la viață. Urmează-ți fiecare vis! Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Graba strică treaba. Nu mai lua decizii la nervi, nu mai acționa în situații tensionate, pentru că riști să regreți. Ai mai multă răbdare! Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Pui totul la suflet și te stresezi inutil. Lasă deoparte gândurile cum că toată lumea are ceva cu tine. Păstrează-ți calmul! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu te enerva! Ia totul cu calm și vei vedea că soluțiile apar când te aștepți mai puțin. Caută înauntrul tău și vei găsi răspunsurile! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Mediul din care faci parte te face de multe ori să iei decizii greșite. Gândește cu capul tău și nu te mai lăsa influențat de cei din jur. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu exagera cu victimizarea! Gândește-te că în timp ce tu îți plângi de milă, ceilalți au și ei problemele lor. Poți mai mult de atât! Numărul norocos al zilei: 21.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top