Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 28 decembrie 2017. Scorpionii poartă discuții dure cu familia

Citește sfatul zilei de 28 decembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 28 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ziua de azi e una cu totul specială pentru tine. Trebuie să ai în vedere mai multe lucruri dacă vrei să ai parte de rezultatele așteptate. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR – Încearcă să te abții de la reacții furtunoase în perioada asta. Nu e exclus să intri în tot felul de discuții, de certuri cu cei din jur. Trebuie să fii puțin mai temperat chiar dacă au trecut sărbătorile. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Pornești un plan care te entuziasmează. Lucrurile se schimbă destul de mult în următoarea vreme. Ai grijă ce spui și mai ales cu cine porți discuții azi. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Trebuie să alegi între două lucruri, între două situații complet diferite. Viața îți pune la dispoziție doi căi de acces spre succes. Numărul norocos al zilei: 4.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2018 CARIERA. 3 zodii au mari șanse de reușită! Iată care este zodia care anul viitor ajunge pe culmile succesului

Horoscopul chinezesc pentru 2018 – Ce se întâmplă în Anul Câinelui de Pământ

LEU – Nu pune sare pe rană acum. Las-o să se vindece de la sine. Sufletul trebuie lăsat în pace, nu îngreunat cu tot felul de probleme. Ai mare grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ – Nu poți bate din palme ca visul tău să devină realitate. Nu toate lucrurile se petrec doar zicând „pește”. Trebuie să muncești mai mult ca niciodată. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ – Nu te compara cu cei din jur dacă vine vorba de muncă. Fiecare are stilul lui, are binoclul lui. Ai grijă ce faci de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Riști niște certuri zdravene cu cei din jur. Ar fi bine să nu ascunzi nimic. Părerile trebuie exprimate însă cu bun simț. Spune ce ai pe suflet ca să îngropați o dată și pentru totdeauna securea războiului. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR – Nu ai ajuns acolo unde ai sperat și asta te cam nemulțumește acum, pe final de an. Mai ai ceva de muncit pentru ca lucrurile să se îndrepte acolo unde îți dorești.

Acum, nu prea mai ai mare lucru de făcut, căci se termină anul. Poți doar să pui pe hârtie un plan complex, o strategie serioasă. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Financiar, toate nemulțumirile tale încep să se rezolve chiar de azi. Ai grijă pe ce arunci banii ca să nu rămâi lefter de Revelion! Numărul norocos al zilei: 20.

VĂRSĂTOR – Ai nevoie de un confident, de o persoană specială, de o persoană care să te asculte. Poate că e chiar lângă tine însă îți este foarte greu să te deschizi în fața ei. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI – Ascultă cu atenție ce îți transmite această zi. Vei primi tot felul de semnale, tot felul de mesaje ascunse pe care trebuie să le interpretezi în notă logică.

Așadar, lasă toate sentimentele deoparte și încearcă să te concentrezi asupra schimbărilor care se anunță în perioada următoare. Numărul norocos al zilei: 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top