Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 30 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 30 octombrie 2017. Fii prudent și acționează cu atenție!

Sfatul zilei 30 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Canalizează-ți bine energia, pentru că este abia începutul săptămânii! Începe actvitatea cu dreptul, pentru a nu acumula prea mult stres. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii prudent! Gândește înainte să vorbești, testează înainte să achiziționezi un lucru și nu te pripi în luarea deciziilor. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Liniște, prietenie și zâmbet! Acestea să fie cuvintele de ordine în această săptămână. Nu uita: o zi în care nu ai zâmbit este o zi pierdută! Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu renunța la ceva pe care l-ai obținut cu greu, doar pentru că ai senzația că nu mai ai nevoie. Învață să prețuiești lucrurile fie că ai muncit pentru ele, fie că au venit de la sine. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii modest! Succesul și reușitele tale ți-au atras simpatia prietenilor, dar fii sigur că și invidia colegilor. Nu te lăuda cu intenție, ci alege să fii amabil și prietenos. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu te lăsa purtat de val. Fie că vorbim de dragoste sau de bani fii atent la tentații. Acționează abia după ce te-ai gândit de două ori la consecințe. Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Arată-ți calitățile! Te-ai învățat să fii împins de la spate și să ți se spună mereu ce să faci. Ieși din starea de “robot” și arată-ți calitățile. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Te bucuri de simpatia celor din jur și asta nu face decât să te bucure. Așa că nu te schimba și lasă micile răutăți și bârfe la o parte. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Învață din greșeli! Este adevărat că greșeala recunoscută este pe jumătate iertată, însă este timpul să te concentrezi mai mult și să înveți totodată din greșeli. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fii precaut! Trăiești clipa și atât! E adevărat că fiecare moment trebuie savurat, însă planuri pentru viitorul apropiat nu strică. Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Visezi la proiecte mărețe, ai încredere în tine și ești optimist. Acesta este un început bun pentru ca lucrurile să înceapă să prindă contur. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Respectă și vei fi respectat! Comportă-te și acționează ca și când ar fi vorba de tine. Pune-te mereu în locul persoanei cu care interacționezi. Numărul norocos al zilei: 27.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top