Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 12 februarie

Sfatul zilei

Sfatul zilei 31 decembrie 2017. Unele zodii sunt în curs de reinvetare

Sfatul zilei 31 decembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Îți dai seama cât de important este să rămâi centrat și să menții coerența în lumea ta. Cu toate acestea, nu vă puteți ajuta decât să vă proiectați experiențele curente în viitor. Nu este vorba despre un vis inadecvat.

Mai degrabă, sunteți într-un cadru practic al minții și încercați să profitați la maximum de situația actuală. Tendința ta acum este să fii conservator atunci când faci planuri. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Sunteți în curs de reinventare și totuși nu doriți să vă mișcați prea repede. Aveți o idee în minte, dar nu aveți încă un plan pas cu pas. Fără îndoială că ești angajat să profiți din plin de viața ta.

Cu toate acestea, gândul de a vă grăbi în situații incerte vă trimite să reveniți la momentul actual. Nu sunteți interesat să pierdeți timpul în mai multe porniri false. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

S-ar putea să vă simțiți puțin dezorientați, deoarece responsabilitățile lumești te fac să te întorci pe Pământ. Vreți să vă puteți opri timpul în contemplație sau în explorarea misterelor Universului.

Cu toate acestea, nu puteți scăpa de realitatea percepțiilor dvs. Cu toate acestea, s-ar putea să simțiți un sentiment vag de pierdere pe măsură ce sunteți scos din starea voastră de vis. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Oamenii sunt acum o sursă de bun simț și vă ajută să rămâneți pe teren. Deși apreciați intențiile celor apropiați de dvs., s-ar putea să vă simțiți, de asemenea, ciudat, constrânși de prezența lor confortabilă.

Decât să vă gândiți la săptămâna viitoare sau la anul următor, aveți în vedere obiective pe termen lung care sunt în conflict cu situația dvs. actuală. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru a exclude pe nimeni, în special pe cineva care se poate dovedi cel mai mare aliat în cele din urmă. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Sunteți mai confortabil acum când vă concentrați pe obiective concrete, cum ar fi ambițiile dvs. profesionale. Vedeți acțiunile dvs. actuale, ca parte a unei relații cauză-efect cu viitorul.

Orice ați face astăzi va avea consecințe specifice și doriți să vă asigurați că vă deplasați în direcția obiectivelor. Dar, mai degrabă decât să puneți un plan complex în acțiune, este mai logic să faceți pași mici, așa că vă pregătiți pentru succes pe parcurs. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Preferați să aveți la dispoziție suficiente date, astfel încât să puteți face alegerile corecte. Cu toate acestea, uneori viitorul pare a fi înspăimântător când nu aveți informații bune. Deși sunteți în prezent pe o bază solidă, puteți fi îngrijorați de incertitudinea a ceea ce urmează.

Uitați de cunoașterea destinației. Magia acestui moment este despre descoperirea care vine de la o călătorie. Prea multe fapte vă împiedică să vă găsiți calea. Urmați-vă intuiția până când găsiți răspunsurile pe care le căutați. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Nu există nicio modalitate de a evita faptul că toate lucrurile trebuie să se încheie. Când citiți o carte, nu puteți începe capitolul următor până când nu terminați precedentul. Nu este nimic de temut când un ciclu este complet.

Un an se apropie și apar oportunitățile următoare. Omida dă drumul la magia fluturelui. Luați în considerare ceea ce doriți să aduceți în viața voastră și ceea ce ați fi dispus să lăsați deoparte pentru a face loc viitorului vostru să se desfășoare. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

O prietenie obișnuită se poate transforma acum într-un parteneriat durabil. Nu contează dacă este profesional sau personal, atât timp cât este construit pe o bază solidă de încredere.

Deși s-ar putea să fiți tentați să împingeți procesul, deplasarea prea rapidă ar putea destabiliza energia și ar putea avea un impact negativ asupra potențialului pe termen lung. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Ați putea întâlni un spirit liber atunci când vorbiți despre viața dvs. ca despre o aventură. Cu toate acestea, acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele tale, pe măsură ce iei în evidență dificultățile din viața ta.

Indiferent dacă lucrați din greu la locul de muncă sau că vă ocupați de treburi, atitudinea voastră se concentrează pe realizarea de lucruri. Nu pierdeți nici o energie îngrijorătoare despre percepțiile altor persoane despre dvs. acum. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Sunteți serioși în tot ceea ce aveți în viața voastră acum, inclusiv în recreere. Efortul tău actual nu este doar să te distrezi. Este vorba despre participarea activă la o expresie creativă a sinei voastre neîngrădite. John C. Maxwell a scris: „Bucuria este un energizant incredibil pentru spiritul uman”. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Când ești înrădăcinat în activitățile de zi cu zi, este puțin timp pentru a-ți contempla viața – istoria personală și traiectoria ta viitoare. Nu poți întoarce ceasul, dar poți să dansezi prin băncile tale de memorie pentru a împleti un fir de continuitate cu povestea ta de a merge mai departe. Pasul către viitorul dvs. este mult mai ușor atunci când înțelegeți mai bine trecutul. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Sunteți în căutarea metodică pentru mai multe dovezi care să vă susțină poziția. În mod paradoxal, subiectul informațiilor pe care le achiziționați poate nu contează; esti curios despre tot. Sunteți ca un burete, înmuierea faptele și cifrele, încercând să conectați punctele dintre lucrurile separate pe care le învățați.

Cu toate acestea, prea multă privire te poate orbi la ceea ce ai nevoie să știi acum. Dați drumul iluziei că mai multe cunoștințe sunt întotdeauna mai bune. Odată ce aveți povestea de bază, vă folosiți pe intuiția dvs. pentru a completa detaliile lipsă. numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top