Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 5 decembrie 2017. O zodie este în pragul depresiei

Citește sfatul zilei de 5 decembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 5 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Trebuie să faci o pauză cu orice preț de la iureșul în care te-au băgat ”binevoitorii”. Ai de făcut o serie de alegeri importante de azi înainte. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Ai așteptat evenimentul de astăzi cu strângere de inimă. O să îți dai seama că tot răul e spre bine, că nimic nu e întâmplător în viață, că nu trebuie să îți faci griji exagerate în legătură cu anumite situații despre care nu știi mai nimic. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI – Ar fi timpul să te oprești din munca haotică în care te-ai băgat. Trebuie să faci serioase eforturi să te concentrezi asupra chestiunilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Te lovești de un refuz fix de unde nu te așteptai. Trebuie să acorzi o șansă timpului, să nu te grăbești orice ar fi. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Nu te uita în gura oricui. Unele persoane nu sunt la curent cu problemele cu care te confrunți tu. Este cazul să te pui serios pe treabă, să te ocupi tu de tine. Evident că trebuie să asculți și criticile constructive, dar ele nu vor veni tot timpul de la cine te aștepți. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ – Parcă ți s-au înecat corăbiile și nu mai ai idee ce trebuie să faci ca să-ți revii. Este cazul să iei o decizie pentru că riști să cazi în depresie. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ – Iubirea nu înseamnă a-i da ordine partenerului să joace după cum îi cânți tu. Trebuie să reevaluezi tot ce crezi tu despre iubire. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION – Ai grijă ce faci cu informația pe care o primești astăzi. Ai nevoie de mai multă certitudine, așa că verifică tot ce primești. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR – Te bucuri de tot ce faci și ești extrem de satisfăcut de nivelul de maturitate la care ai ajuns. Concentrează-te în continuare pe aspectele esențiale ale vieții. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Previziuni karmice 4-10 decembrie 2017. 3 zodii primesc ceea ce merită

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste ONLINE in 2018

CAPRICORN – Nerăbdarea te caracterizează cel mai tare în aceste momente. Trebuie să înveți să fii mai răbdător, mai pe poziții. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR – Banii reprezintă principala ta preocupare din acest moment. Ai nevoie de mai mult spirit de observație dacă vrei să te îmbogățești sau măcar să nu pierzi banii pe care îi ai deja. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI – Nu te sperie nimic și asta e cel mai important. Ai nevoie de persoane care să îți ofere sfaturi care să te ajute cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top