Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 5 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Astrele vă sfătuiesc să...

Sfatul zilei

Sfatul zilei 5 noiembrie 2017. Surprinde-ți partenerul de viață!

Sfatul zilei 5 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Un apel de la un prieten apropiat sau de la partenerul de viață ar putea aduce o veste bună astăzi. Acest lucru ar putea implica dragoste sau poate implica un proiect creativ. Seara probabil că veți dori să ieșiți și să sărbătoriți cu persoana care v-a adus vestea. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ați putea să vă reînnoiți casa când auziți unele știri minunate despre bani astăzi. Asta ar putea să vă facă ziua frumoasă. Acum că problemele financiare sunt rezolvate, ieșiți și sărbătoriți. Aveți, însă, grijă cum gestionați de acum încolo partea financiară! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Astăzi ar putea fi una dintre cele mai fericite zile pe care nu le-ați mai avut de mult timp. De exemplu, poate veți petrece într-un cadru romantic alături de partenerul de viață. De asemenea, poate veți auzi vești bune depsre o persoană dragă. Bucurați-vă de o zi plăcută și stimulantă! Numărul norocos al zilei: 19.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 5 noiembrie 2017. Leu, ai grijă cu cine îți petreci ziua!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Astăzi ați putea primi o sumă neașteptată de bani. Poate că un prieten care vă datorează ar putea să vă înapoieze datoria sau ați putea obține o ocazie neașteptată de a câștiga un plus suplimentar. Pe plan amoros îți merge bine și te poți aștepta la surprize din partea partenerului. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Partenerul de viață îți va spune ceva și te va surprinde. Comunicarea nu a fost la acest nivel în trecut, dar acum lucrurile sunt calme. Fiți un bun ascultător și încercați să înțelegi și opinia partenerului. Gândește de două ori înainte să spui ceva, pentru a nu strica armonia din relație. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

O persoană la care nu te așteptai este posibil să fi dezvoltat sentimente pentru tine. Dacă și tu ești interesată, nu opune rezistență și nu te ambiționa. Până nu încerci, până nu asculți, nu poți înțelege intențiile sale. Fii deschisă! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Lasă tonul mai jos, pentru că nu ai idee câte poți pierde! Dacă ești stresat și te enervează oricine și orice, atenționează-ți prietenii și colegii despre starea ta. Nu este nimeni vinovat și nici obligat să-ți suporte stările tale. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Fii în centrul atenției, dar ieși în față ca un exemplu pozitiv! Fii demn, respectuos și înțelegător. Învață că în viața trebuie să ții cont și de părerile celor din jur. Nu ești conducătorul nimănui. Renunță la atitudinea de om superior! Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Puteți interpreta ziua următoare ca pe o întrebare deschisă despre dumneavoastră. S-ar putea să fi observat anumite aspecte fizice sau psihologice cu care nu te simți confortabil. Ziua viitoare vă poate forța să luați măsuri pentru a corecta această atitudine. Veți realiza foarte mult dacă vă împărtășiți îngrijorările cu un prieten sau o rudă. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Uneori, oamenii vă pot reproșa că sunteți mai puțin tacticoc în relații. Pozițiile planetare vă vor ajuta să fiți mai sensibili. Veți simți că deodată aveți o capacitate mult mai mare de a asculta. Indiferent dacă este sau nu adevărat, alții au impresia că nu mai ești așa de egoist. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Aveți un talent neobișnuit pentru a face o situație mai puțin dramatică. Cu energia astrală de astăzi veți asista la crize de tot felul. Vei fi cel care liniștește oamenii și este capabil să rezume situația în mod obiectiv, fără panică sau exagerare. Acest lucru, cuplat cu calmul legendar, face o combinație excelentă! Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Îndrăzniți să vă exprimați ideile fără teamă de ridicol. Acesta este exact ceea ce vă place, deoarece teama de ridicol este, în general, căderea ta. Provocarea pentru dumneavoastră este să spuneți ceea ce credeți în mod clar fără a împrumuta ideile altora. Îndrăzniți să o faceți! Numărul norocos al zilei: 27.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top