Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 21 februarie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Stiri

Sfatul zilei 5 octombrie 2017. Avertisment dur pentru Scorpion

Sfatul zilei 5 octombrie 2017. Unele zodii sunt sfătuite să aibă răbdare, să fie atente la felul în care comunică, iar altele sunt avertizate în legătură cu banii. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dacă nu simțiți atunci nu este momentul să începeți activități dificile. Ar fi bine să nu luați nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiți prea inspirat. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

În prima parte a zilei sunteți puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceți înțeles prea usor. Vă sfătuim să vă faceți ordine în gânduri! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Oricât de mult v-ați dori să vă surprindeți partenerul de viață, nu cheltuiți o avere pe cadouri. Vă sfătuim să luați împreună decizii care implică bani. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Astăzi nu prea sunteți realist. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați discuții aprinse. Ulterior este posibil să regretați. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Primiți o sumă de bani de la rude sau o primă. Vă sfătuim să nu vă pripiți în a cheltui banii. Nu aveți un simț practic și s-ar putea să-i irosiți și să vă pară rău. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Vă sfătuim să nu vă implicați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții și chiar certuri. Pe seară sunteți în formă și nu ar fi exclus să petreceți o seară romantică. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

În prima parte a zilei snteți indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă aveți ocazia să vă relaxați într-un fel sau altul, nu stați pe gânduri! Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Când v-ați făcut ultima dată analizele medicale? Vă sfătuim să acordați o atenție mai mare sănătății. Vă ocupați de muncă, de familie, dar prea puțin de dumneavoastră. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Sunteți mofturos și nu aveți chef de vorbă. În această situație, vă sfătuim să evitați întâlnirile cu partenerii de afaceri, prietenii și persoana iubită! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Stres, tensine și termene limită. Așa curg zilele tale în ultimul timp și ar fi cazul să te ajuți să schimbi starea. Mergi în vizită la prieteni și depănați amintiri! Te va ajuta să te deconectezi! Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Vă sfătuim să vă odihniți, ca să vă încărcați bateriile. Pentru că sunteți obosiți există dificultăți în comunicări. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Relațiile sentimentale vă oferă multe satisfacții. Pentru că ești împlinit pe acest plan, nu strica ce ai reușit să construiești până acum. Nu uita! Comunicarea este cheia! Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top