Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 6 decembrie 2017. Capricornii sunt puși în dificultate

Citește sfatul zilei de 6 decembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 6 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ai în față un proiect nou. Trebuie să iei o decizie importantă. Nu te mai crampona de chestiile mărunte pentru că nu are niciun sens. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Nu e recomandat să lucrezi pe cont propriu. Trebuie să faci echipă cu cei din jur dacă dorești rezultate imediate. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Oricât de multe lucruri ai avea pe umeri, o să vezi că vei scăpa de greutăți. Ai nevoie de momente de relaxare, de odihnă. Numărul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Miercurea fatidică pentru această zodie! Horoscopul din 6 decembrie pentru fiecare zodie!

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 4-10 decembrie 2017. 3 zodii primesc ceea ce merită

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

RAC – Atitudinea pesimistă nu îți va aduce decât deservicii. Ai mult de pierdut pe termen lung dacă privești totul cu negativitate. Trebuie să fii mai pozitiv. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU – A venit vremea să sărbătorești ceea ce ai reușit de unul singur. Trebuie să faci tot posibilul să te menții pe această linie de plutire. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ – Poți trece peste orice problemă dacă ești atent la soluțiile corecte. Trebuie să iei hotărâri importante. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ – Oamenii cer multe de la tine. Profesia ta este una solicitantă, fapt pentru care trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION – Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva o problemă care ține de cariera ta. Ai nevoie de puțin timp și de o mai bună organizare a acestuia. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR – În familie te simți cel mai bine azi. Ține-i aproape pe cei din jurul tău pentru că ei nu te vor dezamăgi niciodată. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Ești pus în dificultate astăzi. Trebuie să faci o serie de alegeri importante pentru liniștea sufletului tău.

Gândește-te de cel puțin două ori înainte să acționezi. Ai mare încredere că totul se va rezolva dacă știi cum să abordezi situațiile. Numărul norocos al zilei: 18.

VĂRSĂTOR – Privește lucid situația în care ai ajuns ca să înțelegi mai bine totul. Nimic nu se compară cu momentele în care totul se leagă, în care îți pică fisa cum se spune.

Ai de făcut multe concesii. Ai de realizat o serie de lucruri interesante. Trebuie să faci față vremurilor noi cu luciditate. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI – Primești o veste foarte interesantă de undeva de departe. Ai toate motivele de bucurie așa că trăiește momentul și ai încredere că totul va fi bine.

Bucuriile vin la pachet cu câștigurile financiare, ba se poate spune că tocmai o veste legată de bani de bucură. Numărul norocos al zilei: 23.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top