Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 7 decembrie 2017. Gemenii ajung la capătul drumului. Ce urmează

Gemenii ajung la capătul drumului. Se încheie o etapă importantă din viața lor, însă începe una nouă. Află mai multe din sfatul zilei de 7 decembrie 2017.

Sfatul zilei de 7 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ai grijă cât întinzi coarda. Unele lucruri se pot schimba într-o secundă. Trebuie să faci eforturi uriașe pentru a te regenera din punct de vedere profesional. Nu uita că totul stă în mâinile tale. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Dacă observi că nimeni nu te încurajează în demersurile tale, e foarte probabil ca metoda aleasă pentru a crește din punct de vedere financiar să nu fie cea mai sigură și nici cea mai potrivită personalității tale. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Nimic nu durează o veșnicie. Îți dai seama abia azi că multe lucruri s-au schimbat în viața ta. Ar fi bine să pornești pe noul drum cu încredere, cu zâmbetul pe buze. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC – Nu da satisfacție răutăților celor din jur. Unii oameni nu știu care este limita, dar tu, prin tăcerea ta, prin privirea ta tăioasă le-o poți reteza din prima. Uneori tăcerea doare mai tare decât orice replică. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Relațiile instituționale cunosc o schimbare semnificativă. Trebuie să te documentezi mult azi, să citești anumite contracte din scoarță în scoarță. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ – Ieși din mediul ostil în care te-au băgat oameni care nu au nicio legătură cu felul tău de a fi. E timpul să te gândești mai mult la tine, să te ocupi mai mult de tine. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ – Nu poți colabora cu persoanele bosumflate. Te deranjează foarte tare atitudinea unora, așa că e mai bine să îi eviți. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION – Primești niște ordine noi, primești niște vești pe care trebuie să le integrezi felului tău de a relaționa din punct de vedere profesional. Pot apărea clinciuri cu colegii. Ai grijă cum te manifești. Numărul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici a făcut marele anunț. Ce se întâmplă din punct de vedere zodiacal – Doar o zodie va fi PROTEJATĂ

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

SĂGETĂTOR – Primești atenția pe care o meriți, respectul pe care l-ai câștigat prin rezultate durabile. Bucură-te de această zi minunată. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN – Primești o informație care îți dau peste cap toate planurile. Poate că este timpul să regândești toată situația, să te concentrezi pe aspectele fundamentale. Nu o face pe naivul într-o situație unde oamenii asta așteaptă, să de prostească. Numărul norocos al zilei: 20.

VĂRSĂTOR – Atitudinea ta de azi vizavi de colegii tăi este potrivită contextului în care te afli. Păstrează-ți coerența și nu-ți fie teamă să te exprimi indiferent cât de dureroase ar fi remarcile tale. Numărul norocos al zilei: 12.

PEȘTI – Ai o povară pe suflet pe care nu știi cui să o relatezi. Trebuie să faci în așa fel încât să nu te mai lași afectat. Discută cu cineva, descarcă-te. Nu e normal să suferi în tăcere din cauza unei situații pe care nu ai provocat-o tu. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top