Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 8 septembrie zilei: 5 zodii au parte de o zi de cosmar

Sfatul zilei

Sfatul zilei 8 septembrie zilei: 5 zodii au parte de o zi de cosmar

Sfatul zilei pentru Berbec

Nu mai tine in tine ceea ce ai de zis. Ai ocazia sa le demonstrezi celor din jur ca sa insala profund in privinta ta. Numarul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei pentru Taur

Nu e totul roz in viata ta si poti observa asta prin lucrurile de care te lovesti tot mai des in ultima vreme. Indrazneste sa spargi gheata. Numarul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Esti exagerat de entuziasmat si e cazul sa vezi lucrurile ceva mai realist daca vrei ca proiectele tale sa prinda contur cu adevarat. Scapa de persoanele care te periaza pentru ca sunt la fel de inconstiente ca tine. Numarul norocos al zilei: 8.

Sfatul zilei pentru Rac

Nu renunta nicio secunda la valorile in care crezi, la formatia ta sufleteasca. Cine nu te place are de pierdut. Numarul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei pentru Leu

Vine un moment de cotitura pe care trebuie sa il gestionezi cu ceva mai multa atentie. Fii cu ochii in patru. Numarul norocos al zilei: 10.

Sfatul zilei pentru Fecioara

Tristetea si pesimismul isi fac loc in inima ta si asta nu te ajuta mult in planurile tale marete. Fii optimist si incearca sa vezi viata cu ochi buni. Numarul norocos al zilei: 2.

Sfatul zilei pentru Balanta

Nu privi in urma cu ranchiuna pentru ca nu te ajuta cu absolut nimic. Ia tot ce e mai bun din trecutul tau si tine minte ca ai reusit sa depasesti situatii mult mai dificile decat cea de acum. Numarul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei pentru Scorpion

Schimbarile profesionale te preocupa cel mai mult in clipa de fata. Viata de huzur poate reveni daca pui osul la treaba. Numarul norocos al zilei: 13.

Sfatul zilei pentru Sagetator

Te ocupi de o problema serioasa: confortul propriei tale casa. Alege culori vii si renunta la obiectele vechi, incarcate de energie negativa. Numarul norocos al zilei: 9.

Sfatul zilei pentru Capricorn

Faptul ca gasesti resurse pentru a te regenera, pentru a avea din nou acel aer de lider nu e putin lucru. Tine-o tot asa! Numarul norocos al zilei: 4.

Sfatul zilei pentru Varsator

In interiorul tau se bat pesimismul cu optimismul. Orice ai alege, o faci intr-o doza exagerata. Ia incearca sa le echilibrezi. Numarul norocos al zilei: 7.

Sfatul zilei pentru Pesti

Dezinteresul este cuvantul de ordine azi, asa ca ai mare grija pentru ca lenea poate atrage consecinte nefaste. Numarul norocos al zilei: 11.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top