Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 1 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 1 aprilie 2017

Citeste sfatul zilei de 1 aprilie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci. Berbecii trebuie sa profite de ziua lor libera, sa faca ceea ce le place.

Citeste sfatul zilei de 1 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – E o zi in care ai ocazia sa faci multe schimbari. Profita din plin de momentele frumoase pe care ti le pune la dispozitie prima zi din aprilie. Numarul norocos al zilei: 11.

TAUR – Ai o bafta la bani, ceva de speriat! Ai grija cum ii folosesti! Numarul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Pastreaza tonul bland daca vrei ca oamenii din jurul tau sa te asculte si sa te inteleaga in profunzime. Numarul norocos al zilei: 2.

RAC – Iti oferi singur motive de dezamagire si asta contribuie din plin la nefericirea ta. Observa si partea buna a lucrurilor. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Cum stai cu dragostea in luna aprilie, in functie de zodie

LEU – Nu lenevi azi cand e atat de frumos afara! Iesi afara, distreaza-te cu prietenii, petrece asa cum numai tu stii sa o faci. Numarul norocos al zilei: 4.

FECIOARA – Ai ocazia sa reintri intr-un grup din care ai facut parte candva si in care te-ai simtit foarte bine. Actualizeaza-i pe oamenii de care te leaga amintiri cu tot ce ai invatat in acest timp. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top