Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei de 1 decembrie 2017 – Zodia care astăzi are de suferit cel mai mult

Sfatul zilei de 1 decembrie 2017 – Zodia care astăzi are de suferit cel mai mult. Taurul ia o decizie pe 1 decembrie care ii va marca toata luna. Schimba directia exact in momentul in care trebuia sa faca ceva important pentru sufletul sau.

Sfatul zilei pentru Berbec

Vorbeste cu partenerul de viata inainte de a semna un contract important. Nu il lua prin surprindere. Numarul norocos al zilei: 4.

Sfatul zilei pentru Taur

Ai grija ce decizi ai. Hotararea pe care o iei de buna dimineata iti va marca toata luna. Numarul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Nu te grabi sa pornesti in acea directie, stii tu care. E timpul sa fii mai atent la ce se intampla in jur, sa deschizi bine ochii, mai ales cu privire la locul de munca. Numarul norocos al zilei: 10.

Sfatul zilei pentru Rac

Daca observi ca nu esti cea mai placuta companie, de ce insisti sa te bagi pe sub pielea celorlalti? Intelege-le starea. Numarul norocos al zilei: 2.

Sfatul zilei pentru Leu

Daca arunci o privire inapoi, incearca sa intelegi atat succesele cat si esecurile. Numai din greseli invatam. Numarul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei pentru Fecioara

Iei o decizie care va soca pe toata lumea. Gandeste-te foarte bine cum vrei sa o comunici. Se poate schimba totul in viata ta. Numarul norocos al zilei: 8.

Sfatul zilei pentru Balanta

Te cuprinde un spirit umanitar iesit din comun. Fa tot binele pe care poti sa il faci. Nu exista nimic mai nobil decat asta pe pamant. Numarul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei pentru Scorpion

Adu-ti aminte de copilul din tine. Da-i voie sa zburde azi unde vrea el, sa isi imagineze, sa creeze, sa se simta liber. Numarul norocos al zilei: 7.

Sfatul zilei pentru Sagetator

Fii mai vesel caci nu e dracul atat de negru precum pare. Cu cat tratezi o situatia cu mai multa seriozitate, cu atat te vei lovi de obstacole mai mari. Numarul norocos al zilei: 11.

Sfatul zilei pentru Capricorn

Nu face crize de gelozie din motive care nu au nicio legatura cu realitatea. Numarul norocos al zilei: 13.

Sfatul zilei pentru Varsator

Daca vrei sa ai succes in profesia ta, fii optimist. E timpul sa observi lucrurile din jurul tau intr-un mod mai bun. Numarul norocos al zilei: 16.

Sfatul zilei pentru Pesti

Gandeste-te cu entuziasm la etapa urmatoare. Fa tot posibilul sa nu te lasi influentat de scepticismul ‘prietenilor’ tai. Numarul norocos al zilei: 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top