Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 1 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 1 ianuarie 2019 și află cum începi noul an. Iată care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 1 ianuarie 2019:

BERBEC: Ai grijă ce fel de lucruri scoți pe gură pentru că unele persoane sunt ceva mai sensibile azi. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Nu te uita în trecut cu mânie, ci cu înțelepciune, cu mai multă maturitate. Azi o iei de la zero. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Bucură-te de momentele frumoase care îți sunt hărăzite. Ai parte de un restart binemeritat. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Ai de făcut niște alegeri chiar acum, în prima zi din noul an. Unele decizii îți pot marca tot anul. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Nu căuta adevărurile în locurile vizibile. Uneori, totul are un substrat ascuns. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Pornește la drum cu mai multă încredere, cu acel soi de optimism combinat cu realism, caracteristic ție. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Gândește de două ori un lucru înainte să îl spui. Nu de alta, dar nu e ok să începi anul cu regrete. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Pune osul la treabă și fă din prima zi a noului an una fructuoasă, una unică. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Este timpul să privești realitatea dură în față, dar cu zâmbet. Poți depăși de azi orice obstacol. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Nu uita de unde ai pornit. Trebuie să fii conștient în permanență de darurile pe care ți le-a dat Cel de sus. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Ai de a face cu o zi cam posomorâtă, o zi mahmură. Poate că e timpul să te relaxezi. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Ai parte de protecție divină în prima zi a noului an, semn că începe o perioadă excelentă. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top