Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 10 decembrie 2018

Sfatul zilei de 10 decembrie 2018. Iată care sunt provocările zilei și cine va avea o zi extrem de reușită. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Nu te lăsa doborât de greutățile care îți apar în cale azi. Cu puțin optimism, ziua va fi una extrem de reușită pentru tine. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Nu îți mai ascunde sentimentele pe care le nutrești în această perioadă. Dacă simți ceva pentru o persoană specială, spune-i acest lucru chiar azi. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Culegi roadele muncii tale astăzi, iar acest lucru îți creează multă bucurie. Faptul că ești apreciat de cei din jur îți dă mult curaj. Numărul norocos al zilei este 7.

RAC: Ai răbdare cu tine, dar și cu cei din jurul tău. Riști să faci anumite greșeli pentru că vrei să te grăbești să termini niște lucruri. Numărul norocos al zilei este 11.

LEU: Evită discuțiile cu persoanele mai experimentate decât tine. Dacă știi că nu poți oferi niște explicații credibile, nu te implica în discuții în contradictoriu. Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: Ești nevoit să iei niște decizii importante azi, care îți creează mult stres. Nu te îngrijora, căci totul va fi bine și ușile se vor deschide pentru tine. Numărul norocos al zilei este 8.

BALANȚĂ: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Nu mai amâna să termini niște proiecte, deoarece s-ar putea să fii tras la răspundere. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: Azi poți primi niște vești extrem de neplăcute, care să îți schimbe dispoziția. Găsește lucrurile bune din ceea ce afli astăzi și vezi ce poți face cu ele. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: Nu rezolva singur niște lucruri pe care le poți face cu cei dragi. Apelează la ei în momentele în care simți că nu ai succes. Numărul norocos al zilei este 2.

CAPRICORN: Ocupă-te mai mult de lucrurile care nu merg prea bine în viața ta, fie că este vorba despre familie sau despre carieră. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Ești extrem de serios în lucrurile pe care le faci astăzi, iar acest lucru îți aduce succesul pe toate planurile. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Fii mai atent cu banii care îți intră astăzi în casă, căci s-ar putea să rămâi fără ei. Ai grijă la ce cumpărături faci. Numărul norocos al zilei este 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top