Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 10 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 10 noiembrie 2018. Urmează o perioadă excelentă pentru una dintre zodii. Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Simți că cei din jurul tău apreciază ceea ce faci, așa că încerci să dai tot ce ai mai bun pentru a te remarca astăzi. Poți primi niște vești foarte bune. Numărul norocos al zilei este 7.

TAUR: O veste venită de departe îți poate strica ziua complet. Privește totul cu detașare, mai ales dacă nu ești implicat direct în această situație creată fără voia ta. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Ar fi bine azi ca să renunți să mai găsești nodul în papură tuturor și să te preocupi mai mult timp de odihna ta și de lucrurile care te fac fericit. Numărul norocos al zilei este 2.

RAC: Astăzi înveți o lecție foarte importantă de compasiune și de sentimente sincere din partea cuiva apropiat. Te simți răsfățat și apreciat pentru ce ești și pentru ce faci. Numărul norocos al zilei este 9.

LEU: Renunță la planurile pe care le ai astăzi și evită întâlnirile cu niște persoane pe care nu le cunoști foarte bine. S-ar putea să nu fie pe placul tău. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Ai multe idei inspirate și acest lucru îți va prinde bine astăzi, deoarece toți te vor căuta și îți vor cere sfaturile bune. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Ai numai de învățat astăzi niște lecții importante de la o persoană specială, care își dedică timpul pentru a te ajuta și pentru a te sprijina. Vei aprecia mult tot ce afli. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: Aparențele pot fi azi înșelătoare, așa că ar fi bine să nu te încrezi în tot ceea ce ți se spune sau vor ceilalți să îți arate. Numărul norocos al zilei este 4.

SĂGETĂTOR: Renunță la gândurile negre care te cuprind și ieși afară, la aer liber și bucură-te de tot ce ți se oferă azi pe tavă. Nu e o idee rea o ieșire în oraș. Numărul norocos al zilei este 5.

CAPRICORN: Bucură-te de toate persoanele care îți sunt alături dezinteresat și își oferă umărul atunci când ai nevoie să povestești lucruri mai puțin fericite din viața ta. Nu mulți se pot bucura să aibă asemenea persoane speciale. Numărul norocos al zilei este 12.

VĂRSĂTOR: Astăzi simți că poți face orice, că nimic nu te împiedică și că toți cei din jurul tău sunt de partea ta. Profită de aceste momente speciale. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Nu uita să duci la capăt lucrurile pe care ai promis că le termini. În caz contrar, este foarte posibil să intri în niște discuții pe care ți le dorești. Numărul norocos al zilei este 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top