Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 11 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Nativul Rac are de indeplinit o serie de sarcini destul de interesante, iar printre ele se strecoara si ceva cu totul inedit. Citeste sfatul zilei de 11 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te simti in largul tau azi si tot ce faci este sa te certi cu cei din jurul tau. Trebuie sa faci o pauza de la gandirea negativa si sa iti propui sa nu te intimideze oricine, chiar daca ti se pare interesanta perspectiva acelui om. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Visezi frumos azi si nimeni nu are dreptul sa iti ingradeasca fericirea. Mergi pe acest teren cu toata increderea si propune-ti sa nu te lasi manipulat de niciun pesimist deoarece multi din acestia roiesc in jurul tau. Capul sus si spera la tot ce e mai frumos pentru tine. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu da vina pe cei apropiati pentru faptul ca nu iti ies anumite lucruri. Nu te lua la harta cu cei care oricum sunt alaturi de tine. Insuccesele nu se datoreaza oamenilor care s-au sprijinit ci neatentiei sale. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pot aparea lucruri neprevazute in sarcinile prevazute pentru tine. Printre cerintele pe care trebuie sa le respecti se numara si cateva care au legatura cu imaginea ta. Ti se pune in fata o provocare greu de refuzat, insa care iti poate afecta prestigiul in functie de persoanele care judeca ceea ce faci. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Partenerul de suflet iti demonstreaza ca vrea sa te ajute in orice moment si nu ar fi bine sa ii refuzi sprjinul. Bucura-te de atentia lui si fa tot posibilul sa nu il incarci foarte mult cu problemele de la locul de munca. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Acorda-ti mai multa intelegere. Nu te mai judeca atat de aspru pentru ca tot tu iesi in pierdere. Nu castigi absolut nimic daca te sabotezi singur gandind negativ. Tu esti singura persoana care se poate ajuta in momentele dificile, iar acum chiar nu ai nicio problema reala. Sunt doar presupuneri care te macina. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Prinde curaj si rupe-te de starile emotionale care nu iti fac bine. Nu e in regula sa intorci pana si situatiile vizibil fericite pe toate partile. Ai talentul de a-ti anula singur bucuriile si apoi dai vina pe ceilalti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu pune la suflet tristetile celor din jurul tau. Nu ai nevoie de probleme in plus, pentru ca le ai deja pe ale tale. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Esti intr-o etapa in care meditezi la tot ce ai reusit pana acum si la tot ce vrei sa iti propui de acum incolo. Faci casa buna cu partenerul de viata, alaturi de care reusesti sa iti conturezi o radiografie sufleteasca cat mai apropiata de realitate. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Este imposibil sa fii obiectiv 100%. Gaseste-ti argumente suficient de puternice astfel incat sa nu trebuiasca sa dai explicatii de o mie de ori atunci cand favorizezi pe cineva. Stai aproape de cei din jurul tau pentru a invata ca toti suntem subiectivi si chiar nu ai de ce sa iti faci procese de constiinta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Ai o atitudine foarte buna fata de criticii tai. Esti pe pozitii si asta e bine pentru sanatatea ta mentala. Daca ai convingerea ca numai fiind direct si precis vei obtine lucruri in viata, esti pe drumul cel bun. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nu te opune curentului pentru ca pana la urma vei fi tras in el si socul va fi foarte mare. Incearca sa intelegi toate mecanismele din jurul tau si vino-le de hac cu solutii precise. Poti construi numai intelegand ce se petrece in jurul tau. Numarul norocos al zilei: 21.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top