Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 11 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 11 ianuarie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 11 ianuarie 2019 pentru zodia ta:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai o idee geniala pe care vrei s-o pui in aplicare pentru a te umple de bani. Ai incredere in intuitia ta si du-ti munca la capat! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ti-e cam lene chiar si sa te ridici din pat. E posibil sa intarzii in diferite locuri astazi. Cauta o scuza plauzibila si nu le spune ca nu ai chef, vei da dovada de lipsa de seriozitate. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iti este dor de acele clipe din viata ta in care erai cu adevarat fericit, in care nu trebuia sa te prefaci in fata lumii. Inima ta ranita striga dupa ajutor. Continua sa speri: e singura cale! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te bate la cape ideea de a parasi un proiect in care te-ai angrenat recent. Nu mai faci fata presiunilor asa ca iei in calcul o scurta pauza. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Saptamana incepe minunat pentru tine. Ii privesti pe ceilalti cu ochi buni si treci inclusiv peste mojiciile anumitor persoane. Asta e atitudinea! Bravo! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti foarte incantat de surprizele de care ai avut parte weekendul trecut si asta iti ofera multa determinare sa mergi mai departe. Ai tot dreptul sa visezi la tot ce e mai bun pentru tine! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Pentru tine viata e formata din mici franturi cu realitati diferite iar astazi exersezi ca psiholog pentru un bun prieten. Nu da sfaturi pe care nu le-ai putea pune nici tu in aplicare! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Trecutul te cheama la el, dar tu ai ambitie sa privesti spre viitor. Nu mai fi atat de incapatant si priveste spre ce a fost extragand lucrurile pe care le utiliza oricand in viata. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Azi ai mult chef de munca, iar colegii tai sunt sufocati de energia ta debordanta. Ar trebui sa pui frana din cand in cand pentru ca pozitivismul tau sa nu se transforme in ceva insuportabil. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Oricine ce ti-ar zice tu o stii pe a ta: nu vei face ca nimeni decat ca tine in relatia ta de iubire. Vezi ca drumul pe care il urmezi e total eronat, transmit astrele! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Incepe o zi speciala pentru tine. Primesti o atentie din partea partenerului de viata si asta iti insenineaza inceputul de saptamana. Gandeste-te la revansa si fa-i si tu un cadou. Numarul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Buzunarul tau incepe sa fie tot mai plin, asa ca principalul sfat in cazul de fata este sa fii atent la cum ii cheltui de acum inainte. Numarul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top