Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 12 mai 2017. Află care este sfatul zilei pentru fiecare semn zodiacal. Poți ține cont de el pentru a avea o zi bună.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 12 mai 2017

Taurii trebuie să fie atenți la oamenii din jur. Citește sfatul zilei de 12 mai 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 12 mai 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Dacă simți că trebuie să păstrezi distanța față de ceilalți, atunci nu ezita să faci asta. Ai nevoie de câteva momente în care să fii tu cu tine. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Fii atent la oamenii din jurul tău. Nu toți sunt ceea ce par a fi. Dacă nu acorzi atenție, este posibil să fii dezamăgit mai târziu. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI – Lasă-i pe oamenii dragi să fie alături de tine. Ai nevoie de compania lor, de cineva cu care să comunici. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC – Nu pune la suflet ceea ce ți se spune. Tu știi cine ești și nu îi poți lăsa pe ceilalți să te definească. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 7-13 mai 2017

LEU – Tu nu te poți lăsa ispitit de lucrurile în care nu crezi. Iar asta este foarte bine. Nu trebuie să faci sau să spui lucruri care nu te reprezintă. Numărul norocos al zilei: 18.

FECIOARĂ – Când simți că nu mai poți continua un anumit proiect, atunci este bine să te oprești. Gândește-te la ceea ce trebuie să faci în continuare. Numărul norocos al zilei: 1.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top