Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 12 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 12 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 12 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 12 septembrie 2018

BERBEC: A doua șansă o merită oricine, chiar și tu, chiar dacă știi că ai greșit de multe ori. Nu îți fie teamă să vorbești. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Ai niște presimțiri destul de dubioase legate de anumite evenimente care stau să vină. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Nu știi dacă anumite persoane sunt bine intenționate sau nu. Tot ce reușești să faci este să fii rațional, ceea ce e foarte bine. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Dacă te simți cu musca pe căciulă, poate că este bine să recunoști unde ai greșit. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Ești destul de diferit în relațiile amoroase față de felul în care interacționezi în general cu lumea și tocmai de asta ar trebui să explici anumite comportamente. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ: Joci un rol cheie în situația de azi. Ai parte de foarte multe momente importante în care ești actorul principal. NUmărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: Nu mai ai foarte multă răbdare, iar asta se vede în felul în care interacționezi cu colegii. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Nu îți mai face procese de conștiință aiurea. Este momentul să reacționezi altfel. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Lasă-te ghidat de inimă! Azi e timpul să gândești cu ea, să te lași purtat de sentimente. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Se creează o atmosferă plăcută în jurul tău, atmosferă de care trebuie să profiți. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR: Intri într-o competiție în care trebuie să dai dovadă de anduranță. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Iubește și nu îți fie teamă de repercusiuni. Spune-i persoanei de care îți place ce simți pentru ea. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top