Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 13 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 13 aprilie 2017

Varsatorii au atitudinea potrivita pentru a obtine ceea ce merita si ceea ce isi doresc. Citeste sfatul zilei de 13 aprilie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci.

Sfatul zilei de 13 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Nimeresti intr-un grup in care fiecare e pe treaba lui. Nu te chinui sa te intelegi cu toti, nu ai cum. Numarul norocos al zilei: 3.

TAUR – E bine ca renunti treptat la impulsivitate, ca te concentrezi asupra aspectelor care conteaza cu adevarat in viata. Numarul norocos al zilei: 2.

GEMENI – Revine un episod al trecutului si nu ai idee cum sa tratezi situatia. Astazi gandesti diferit si iti este greu sa analizezi totul cu luciditate. Nu e nimic, e doar un moment de care vei trece. Numarul norocos al zilei: 5.

RAC – Exista persoane mai puternice decat tine, mai pregatite din punct de vedere emotional. Invata de la ei cum sa treci de napasta de azi. Numarul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Sfatul saptamanii 10-16 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

CITESTE SI: Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017

LEU – O faci pe profesorul azi si iti cam iese. Te-ai gandit vreodata ca ai putea fii mentorul cuiva? De ce nu faci ceva in acest sens? Slefuieste-ti talentul oratoric. Numarul norocos al zilei: 13.

FECIOARA – Ai sentimentul ca nimeni nu te intelege. Nu te stradui in plus ca sa fii apreciat. Rezultatele se vor vedea de la sine. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top