Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 13 martie 2016

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 13 martie 2016

Sfatul zilei de 13 martie 2016. Vezi ce trebuie sa iei in calcul in aceasta zi, conform astrelor si zodiei tale!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Incearca sa nu mai amani atat de mult probleme pe care stii ca trebuie sa le rezolvi. Candva tot se vor intoarce impotriva ta! Petrece timp cu familia, de acolo vine ajutorul! Numarul norocos al zilei:7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Asculta de ce iti zic cei mai in varsta, caci poti invata lucruri valoroase de la ei, in special in ceea ce priveste economisirea banilor si stii foarte bine ca ti-ar prinde bine un astfel de sfat! Numarul norocos al zilei: 4.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Daca simti ca cei din jur nu te inteleg, gandeste-te putin ca s-ar putea sa nu fie doar vina lor, ci si a ta, caci e posibil sa nu iti exprimi ideile clar si limpede, din cauza unei conjunctii nefericite a astrelor. Nu lua decizii importante! Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Bucura-te de momentele frumoase alaturi de cei dragi! Nu te mai gandi la bani, la neajunsuri sau la probleme! Acestea vin si trec, insa fericirea alaturi de cei dragi este o amintire mult mai valoroasa! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai grija de sanatatea ta, caci forma maxima in care vei fi in zilele urmatoare nu tine vesnic! O ruda iti va da o lectie importanta in ceea ce priveste sanatatea. Asculta de ea! Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Chiar daca esti convins ca excelezi in ceea ce faci, nu umbla cu nasul pe sus, caci intotdeauna mai poti invata ceva. Mai ales daca incepi o activitate noua si te descurci bine, nu uita ca e doar inceputul! Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top